Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon berugott nélkülem, normális hogy haragszom?
Az a lényeg, hogy azt mondta, ő nem ihat sokat, mert az a rossz tulajdonsága, ha részeg mindig csajozik. 1,5 éve vagyunk együtt, eddig tényleg nem ivott, viszont mostanában már a második alkalom, hogy hulla részegre itta magát. Első alkalommal velem volt, rámnyomult és másnap nem is emlékezett rá, hogy lefeküdtünk….
Most pedig elment a haverokkal inni és totálisan részegre itta magát. Normális, hogy emiatt frusztráltnak és idegesnek érzem magam? Nem tudom kikkel volt, mit csinált. De ,,ő mindig csajozik ha részeg’’. Előző barátnőjét is így veszítette el.
Fogalmam sincs mit csináljak, mostanában amúgy sem a legjobb a kapcsolatunk. Nem tudom, hogy túlreagálom-e, vagy normális, hogy ennyire megvisel?
"ő mindig csajozik ha részeg"
Jó, hogy már előre tudhatod, mikor szeretne új nőt. Most.
Neked se jó vele, szóval ideje búcsút mondani egymásnak.
2,3.
Nem érted b+!
Nem az a baja hogy berúgott;hanem hogy nélküle !
Én alkohol nélkül is félre szoktam lépni.
De inni mindig a párammal csakis a párommal szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!