Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden párkapcsolatban van mélypont?
Nyugtassatok meg nem csak az én kapcsolatom van tele megoldandó problémàkkal és mélypontokkal.
Kornyezetemben folyamatosan azt látom mimdenkinek olyan idilli az élete csak én szivok
En folyamat gáz pasikat fogok ki.
Nem melypont van hanem lineáris egyenes lefelé ahogy elrontják az idillt.
Az idilli az, amit mutatnak, amit nem ott lehet árok ásás és háború.
Tipikus influenszer-like dolog, hogy csak azt mutatják, ami csupa jó...
Mindenütt akadnak hullámvölgyek, a kérdés csak az, hogy a pár át tudja-e hidalni az adott problémát vagy sem.
Kifelé a többség a szépet mutatja, a nehézségekről ritkán esik szó.
Lehet, hogy van tökéletes, hosszú távú párkapcsolat, amiben örök derült ég van, de ez egyrészt szerintem nagyon ritka, másrészt minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, komoly mélypontokkal. Nem is feltétlenül maga a kapcsolat miatt, tehát nem feltétlenül egymással van bajuk a feleknek, hanem az élet hozhat olyan dolgokat, ami kihathat a párkapcsolatra is. A kívülről idilli kapcsolatok sem feltétlenül olyanok, a környezetemben sok olyan kapcsolat/házasság van, ahol az online térben csupa szív és derű minden, a valóságban meg marják egymást.
Amelyik kapcsolatban viszont kellően intelligensek a felek, tudják úgy kezelni a mélypontokat, hogy nem feltétlenül van dráma, válás, szakítás belőle, hanem éppen ellenkezőleg, megerősödve, egymást még jobban támogatva tudnak tovább haladni.
A mi kapcsolatunk ilyen: igen komoly mélypontok is voltak a házasságunkban, de a szeretet eddig minden nehézségen átvitt minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!