Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet 2 nőt ilyen módon hülyíteni avagy ki a hunyó?
Egy éve (!) keveredtem bele ebbe a bizarr történetbe egy nálam idősebb férfivel.
Kezdetben nekem semmi nem tűnt fel, csak annyi, hogy megosztogatja az állítólagos ex dolgait a fb oldalán. Ez most már óriási “red flag” lenne.
Közben szépen lassan kiderült, találkozik is a nővel, aki elvileg bár lezárta a kapcsolatot x éve és csak barátok, de a férfi szülei rendszeresen hívják őt vendégségbe. A nő mindent tud rólam, rendesen kiárult engem a pasim, de a szüleihez meg egyszer sem vitt és nem is szándékozik.
A pasimnak meg kulcsa van a nő lakásához, de elvileg csak leveleket kap oda. Erről a nőről soha egy rossz szót nem mondott, míg én voltam a “rosszindulatú”, meg “gonosz”.
Szóval mondtam a pasinak, ebbe a pusztító történetbe én nem veszek részt, zárja le a nővel vagy hagyjon engem. Azt mondta, adjak időt. Ez hónapokon keresztül így ment, hogy bár nem találkoztak, de irogattak egymásnak.
Egyszer csak kaptam egy cinikus üzenetet a nőtől, hogy legyek boldog a pasival, mert tudja, hogy engem akar és nem őt szereti. Erre felhívtam, akkor meg azt mondta, én bármit csinálhatok, a pasi úgyis visszamegy hozzá, mert erős a lelki kötődésük és csak a testemet szereti, meg ők ezt játszák egymással 3 éve, hogy se veled, se nélküled …
Na ennél a pontnál jöttem rá, hogy meg kell szakítanom minden kapcsolatot ezekkel vagy kikészülök.
Fú, de gáz. :(
Jó, hogy ez így kiderült szerintem. Belecsöppentél a kettőjük hülye játékába. Próbálj túllépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!