Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
A férjemmel nem lehet kommunikálni. Nincs beszélgetés közöttünk, ha van is akkor az ő monológját hallgatom, hogy sz@r vagyok az ágyban kB. Ennyi amiről beszél. Ha hazaér netezik utána alszik, vagy reggelig, vagy ha felébred hobbizik hajnalig. Nem akar csinálni semmit, tv-zik, netezik ennyi, mióta nincs fűnyírás alig mozog, eszik, tv, alszik. Közben engem szid, hogy lusta vagyok. Én nem bánom tőle az alvást, mondtam is neki, de túlzásnak érzem, hogy minden az én nyakamban van. Ezt ha említem akkor erre az a válasz, hogy már semmit nem akarok csinálni. Mindent megcsinálok, egyedül és akkor estére hulla vagyok nincs kedvem szexelni. Olyat meg vele nem lehet, hogy beszélgetünk, viccelődünk stb, ha a közelébe kerülök már nyomja le a nadrágom, de így nincs kedvem, mintha csak használna a saját kielégülésére. Ha nem a hobbiját csinálja, akkor engem elemez, és csak negatív dolgokat hoz fel. Soha meg nem kérdezi milyen volt a napom, hogy érzem magam. Olyan mintha azt akarná, hogy ne legyek az élete része. Többször mondta, hogy hoz egy normális nőt, mert tőlem nem kap semmit. Minden beszélgetést,ami van mindig arra kanyarítja, hogy milyen sz@r a szex, bármiről is legyen szó. Nem tudom megváltoztatni, és csak rosszabb mindig. Mit csináljak vele, hogy értessem meg, hogy így nem lehet, követelözünk, de nem csinálunk érdemben semmit. Hozzáteszem én is dolgozok, de akkor is ellenőriz, hogy otthon mi nincs kész és miért. De ő saját magát nem elemzi. Nagyon elszomorít.szept. 12. 18:12
1/7 anonim válasza:
És miért a férjed még?
Egyébként azon kívül, hogy elválsz tőle az ég egy adta világon semmit.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen dolgozok! Addig nem dolgoztam még gyes-en voltam, ez volt 6 éve.
szept. 12. 18:32
6/7 anonim válasza:
Akkor hagyd el. Jobb lesz nélküle. Lesz esélyed egy egészséges férfire.
7/7 anonim válasza:
Hozzon egy normális nőt. Normális nő nem állna szóba egy ilyen idiótával. Neked se kéne. Ezt miért csinálod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!