Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben a párom titkos beszélgetésben chatel egy illetővel a messengeren arra rá lehet valahogy jönni?
19 es, ezen válaszok szaporázásának ezer offolásnak semmi értelme, a kérdező provokálásának, a “ha nem bízol minek vagy vele ” ez olyan mintha téged kérdeznélek, hogy minek írsz ide, nincs jobb dolgod mint ide értelmetlen válaszokat írkálni, miert nem sportolsz inkább???
Jólesne ? De konstruktív !
21-es: a 19-es vagyok és tévedésben vagy.
AZ, hogy valaki válaszol vagy sem, nem jelent semmiféle kapcsolatot.
AZ, hogy a kérdezö bízik a párjában vagy sem, igen.
Nekem alapvetö egy kapcsolatban, hogy tökéletesen bízzunk egymásban, ne pedig minden apróságnál kezdjen valamelyikünk kutatgatni, féltékenykedni, - ami a legtöbb esetben alaptalan -, ha valamiért nem tudnék megbízni a másikban, az a kapcsolat végét jelentené.
Az elözö meg ez a válaszom nem provokálás, nem értelmetlen, a kérdezö feltett egy kérdést, én arra válaszoltam a saját véleményem szerint.
(mellesleg sportolok is)
Egyébként a kérdésre: ha a párod meg egy másik felhasználó mindig pontosan ugyanakkor lépnek be meg ki, akkor garantáltan a párod használ két profilt, egyébként nem lehetséges ilyen.
Persze 13 as, tehát ha esetleg meginog a bizalmad, vagy gyanús jeleket veszel észre, rögtön szakítani kell igaz? Nem vetődhet fel benned kérdés, úgy kell tekints a párodra non stop mint Jézusra, és ha felvetődik benned a leghalványabb gyanú árnyéka, szakíts azonnal, mert így nincs értelme!
Te felfogod mekkora marhaságokat írsz? De nem is hagyod magad, gyúrod apám!
Ez a fórum arra való, hogy meghányd vessed az aggályaidat másokkal, akik esetleg tapasztaltabbak, meg jól is esik az embernek anonim kibeszélni a gondjait, megosztani másokkal, erre való ez a fórum, hogy ha eszedbe jut egy kérdés, ami esetleg másnak hülyedégnek tűnik, de neked fontos, te tudd itt megbeszélni, azokkal, akiket nem irritál a kérdésed!
Normalis, ha az embert csak hurrogják, hogy szakíccs má, ne gyanakoggyá, akkor felteszi többször a kérdést, amíg normális választ kap, aminek hasznát látja.
Ha téged idegesít, nem kell trollkodj, ignoráld!
EZ nem véletlen, a "nöismerös" a párod másik profilja.
MInden egyéb esetben ugyanis lehetetlen, hogy egy idöben jelentkezzenek be meg ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!