Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amennyiben a párom titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben a párom titkos beszélgetésben chatel egy illetővel a messengeren arra rá lehet valahogy jönni?

Figyelt kérdés
szept. 11. 19:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
53%

19 es, ezen válaszok szaporázásának ezer offolásnak semmi értelme, a kérdező provokálásának, a “ha nem bízol minek vagy vele ” ez olyan mintha téged kérdeznélek, hogy minek írsz ide, nincs jobb dolgod mint ide értelmetlen válaszokat írkálni, miert nem sportolsz inkább???

Jólesne ? De konstruktív !

szept. 12. 11:28
 22/34 A kérdező kommentje:
21-es hozzászólónak köszönöm!
szept. 12. 13:52
 23/34 anonim ***** válasza:

21-es: a 19-es vagyok és tévedésben vagy.

AZ, hogy valaki válaszol vagy sem, nem jelent semmiféle kapcsolatot.

AZ, hogy a kérdezö bízik a párjában vagy sem, igen.

Nekem alapvetö egy kapcsolatban, hogy tökéletesen bízzunk egymásban, ne pedig minden apróságnál kezdjen valamelyikünk kutatgatni, féltékenykedni, - ami a legtöbb esetben alaptalan -, ha valamiért nem tudnék megbízni a másikban, az a kapcsolat végét jelentené.

Az elözö meg ez a válaszom nem provokálás, nem értelmetlen, a kérdezö feltett egy kérdést, én arra válaszoltam a saját véleményem szerint.

(mellesleg sportolok is)

Egyébként a kérdésre: ha a párod meg egy másik felhasználó mindig pontosan ugyanakkor lépnek be meg ki, akkor garantáltan a párod használ két profilt, egyébként nem lehetséges ilyen.

szept. 12. 17:57
 24/34 anonim ***** válasza:

Persze 13 as, tehát ha esetleg meginog a bizalmad, vagy gyanús jeleket veszel észre, rögtön szakítani kell igaz? Nem vetődhet fel benned kérdés, úgy kell tekints a párodra non stop mint Jézusra, és ha felvetődik benned a leghalványabb gyanú árnyéka, szakíts azonnal, mert így nincs értelme!

Te felfogod mekkora marhaságokat írsz? De nem is hagyod magad, gyúrod apám!

Ez a fórum arra való, hogy meghányd vessed az aggályaidat másokkal, akik esetleg tapasztaltabbak, meg jól is esik az embernek anonim kibeszélni a gondjait, megosztani másokkal, erre való ez a fórum, hogy ha eszedbe jut egy kérdés, ami esetleg másnak hülyedégnek tűnik, de neked fontos, te tudd itt megbeszélni, azokkal, akiket nem irritál a kérdésed!

Normalis, ha az embert csak hurrogják, hogy szakíccs má, ne gyanakoggyá, akkor felteszi többször a kérdést, amíg normális választ kap, aminek hasznát látja.

Ha téged idegesít, nem kell trollkodj, ignoráld!

szept. 12. 21:13
 25/34 anonim válasza:
Az is lehet, hogy skizofrén és a két személyisége egymással beszélget.
szept. 13. 05:15
 26/34 A kérdező kommentje:
Esetleg van valakinek olyan ismeret a birtokában ami ezt a jelenséget magyarázza? Ja a minap párom telójában a Messengerben letiltottam az illető hölgyet (titokban, gusztustalan módon, tudom) de így is ezt látom. Mi a fene ez???
szept. 13. 10:06
 27/34 anonim ***** válasza:
Mit látsz ?
szept. 13. 13:52
 28/34 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer leírom.. azt látom, hogy a párom és egy nő ismerősünk egyszerre vannak fent a messengeren és ami furcsa, hogy az utoljára elérhető állapotuk is szinte percre pontosan megegyezik. Tehát az egyiknél mondjuk 3 perce volt elérhető a másik meg 4 perce.. de az ilyen egybeesés naponta többször eőfordul, rendszeres nagyon. Azért kezdtem azt gondolni, hogy ez már nem lehet véletlen!!???vagy igen?
szept. 16. 11:33
 29/34 anonim ***** válasza:

EZ nem véletlen, a "nöismerös" a párod másik profilja.

MInden egyéb esetben ugyanis lehetetlen, hogy egy idöben jelentkezzenek be meg ki.

szept. 16. 13:57
 30/34 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs erre valami konkrétabb ötlete? Vagy hogy lehetne ennek a végére járni? A párom tagad mindent. Azt mondja nem beszélget az illetővel és nemi is érdekli ez a dolog, ha próbálom vele megbeszélni kihátrál. Rosszul esik nyilván, mert nem érzem hogy ez az én hibám lenne, hogy ezt látom. Csak egy kicsit olyan X akták érzés…Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
szept. 18. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!