Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben a párom titkos beszélgetésben chatel egy illetővel a messengeren arra rá lehet valahogy jönni?
Nem. Mert chatelés után kitörli az egész chatet, egy kézmozdulattal és semmi nyoma nem marad!
Lehet az is, hogy van több messenger kontója, és azokat használja.
Érdemes nézni a híváslistát, lehet onnan elfelejti kitörölni néha a messenger video call is megjelenik ott.
Attól függ mennyire profi csaló.
Ex barátomnak dupla sim kártyás telefonja volt, teli volt fake facebook kontókkal, onnan tudom, hogy mikor összevesztünk, rámírt azokról, el akarta hitetni, hogy egy idegen férfi és akarta látni, ha veszem a lapot. Vegul néha bevallotta h ő volt mögöttük.
Persze 4 es, amíg csak fantázia szintjén van. Amikor valóban csalni fog, akkor más lesz minden, hidegebb ridegebb. Főleg, ha úgy éli meg, hogy a másik jobb mint te!
A legtöbben az új, idegen nőktől félnek a feleségek, a prostitól, pedig a legtöbb esetben egy régi ismerőséről van szó a pasinak, régi szomszéd, régi iskolatárs, aki házas és akinek érdeke, hogy titokban maradjon!
#5 igazad van.
Én csak az elméleti részét gondoltam át. Nem mentem a tetlegességig.
Jobban fogok figyelni 😎
8
Úgy működik, hogy a chat befejeztével törlődik a beszélgetés, tehát nem tudja már senki visszanézni.
Hogy vetted észre, hogy titkos beszélgetésben írogat?
Miért nem kérdezel rá, ahelyett, hogy kémkedni próbalnál? Feltételezem, ismered annyira, hogy már a reakciójából lejöjön, mi a helyzet vagy ha hazudni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!