Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amennyiben a párom titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amennyiben a párom titkos beszélgetésben chatel egy illetővel a messengeren arra rá lehet valahogy jönni?

Figyelt kérdés
szept. 11. 19:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Mert chatelés után kitörli az egész chatet, egy kézmozdulattal és semmi nyoma nem marad!

Lehet az is, hogy van több messenger kontója, és azokat használja.

Érdemes nézni a híváslistát, lehet onnan elfelejti kitörölni néha a messenger video call is megjelenik ott.

Attól függ mennyire profi csaló.

Ex barátomnak dupla sim kártyás telefonja volt, teli volt fake facebook kontókkal, onnan tudom, hogy mikor összevesztünk, rámírt azokról, el akarta hitetni, hogy egy idegen férfi és akarta látni, ha veszem a lapot. Vegul néha bevallotta h ő volt mögöttük.

szept. 11. 19:25
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha nwm bízol benne,akkor minek vagy vele???
szept. 11. 19:27
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
De mint mondtam, a messenger chatet nyomtalanul ki lehet törölni, ha nincs hívás is, ami megjelenik a híváslistán is.
szept. 11. 19:27
 4/34 anonim ***** válasza:
26%
Egy sexchatnek lehetnek más jelei is. Hírtelen megkíván, mivel már felizgatták a fantáziáját az irogatás során.Sokkal jobb kedvű, mivel növelte az egoját, hogy igény van rá.
szept. 11. 19:35
 5/34 anonim ***** válasza:
64%

Persze 4 es, amíg csak fantázia szintjén van. Amikor valóban csalni fog, akkor más lesz minden, hidegebb ridegebb. Főleg, ha úgy éli meg, hogy a másik jobb mint te!

A legtöbben az új, idegen nőktől félnek a feleségek, a prostitól, pedig a legtöbb esetben egy régi ismerőséről van szó a pasinak, régi szomszéd, régi iskolatárs, aki házas és akinek érdeke, hogy titokban maradjon!

szept. 11. 19:42
 6/34 anonim ***** válasza:
36%

#5 igazad van.

Én csak az elméleti részét gondoltam át. Nem mentem a tetlegességig.

Jobban fogok figyelni 😎

szept. 11. 19:44
 7/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen pl megnézed a messengerét a telóján, vagy ahol használja.
szept. 11. 20:04
 8/34 A kérdező kommentje:
Igen, de ha titkos a beszélgetés akkor nem kér valami jelszót vagy ilyenek? Nem tudom hogy működik, ezért kérdezem.
szept. 11. 20:25
 9/34 felkelhetetle ***** válasza:
100%

8

Úgy működik, hogy a chat befejeztével törlődik a beszélgetés, tehát nem tudja már senki visszanézni.

Hogy vetted észre, hogy titkos beszélgetésben írogat?

Miért nem kérdezel rá, ahelyett, hogy kémkedni próbalnál? Feltételezem, ismered annyira, hogy már a reakciójából lejöjön, mi a helyzet vagy ha hazudni akar.

szept. 11. 20:37
 10/34 A kérdező kommentje:
Azért gondolom, mert rendszeresen percre pontosan ugyanakkor hagyják abba a chat-élést, ami nagyon furcsa kezdett lenni!
szept. 11. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!