Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vőlegényem megcsalhat?

Figyelt kérdés
30/N vagyok, vőlegényem 35/F és nemrég ő lett a főnök a munkahelyén, illetve az előző titkárnője elment, állítólag úgy beszélt vele, mint más a kutyájával sem. Valami fiatal csaj van most helyette és azóta vettem észre a változást. Sokszor bent marad munka után, mondván, hogy most több dolga van. Az elején még nem volt gyanús, mivel most ilyen pozícióba került, nyilván több dolga van. Viszont feltűnt, hogy sokszor csipog a mobilja, ilyenkor mindig azt mondja, hogy munkaügy, ne foglalkozzak vele. Amikor meg telefonál, mindig direkt úgy csinálja, hogy még véletlenül se halljam. Szinte hozzám sem szokott érni mostanában, és van, hogy korábban bemegy a munkahelyére, azt viszont nem mondja meg, hogy miért kell ilyen korán mennie.
szept. 11. 09:38
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
47%
Szóval a BÚÉK c. filmet ajànlanâm.
szept. 11. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

Összeilletek :D Mit aggódsz ezen? Eltart azt kész,miért érdekel ha megcsal?

Igazi hazasság lesz,hazugsággal,kibeszéléssel.:D

Gratulálok!!

Addig minek házasodsz amíg nem tudod mi egy kapcsolat alapja,lényege?

szept. 11. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

"az előző titkárnője elment, állítólag úgy beszélt vele, mint más a kutyájával sem"

Függetlenül attól, hogy megcsal-e vagy sem, a vőlegényed egy igazi ősbunkó! Amint hatalmat kapott, rögtön kiderült mekkora állat. Már emiatt is nagyon el kéne gondolkodnod, hogy vele kötöd-e össze az életedet.

És hát a jelek, igen, van esély, hogy megcsaljon. A leggyanúsabb az, hogy mindig úgy telefonál, hogy ne halld. Ha én be is vonulok egy hivatalos telefon közben a másik szobába, csak azért, hogy ne zavarjon a családom nyüzsgése (két kisgyerekünk van). De általában olyan hangosan beszélek a telefonba (ez persze az én privát rossz szokásom), hogy a szoba előtt biztosan hallható, miket mondok. Mivel nekem nincs takargatni valóm.

szept. 11. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Ezt megszívtad nénje!
szept. 11. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as finomabban írta le,mint én,de a lényeg ugyan az :)

Itt az a gond,hogy pl a mobiljába miért nem nézel bele?

Ha ezt nem engedi akkor ott tuti van valami,és gondolkozz el a jövődről egy nyugisabb kapcsolaton.

szept. 11. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

A jelek egyértelműen erre utalnak, majdnem, hogy mérget vehetsz rá.

Én voltam megcsaló ("csak" érzelmi), nekem is egy munkatársam jött be a képbe.

Én is korábban mentem, hogy minél hamarabb lássam és persze tovább is maradtunk miután a többiek elmentek.

Mondjuk nekem annyi eszem azért volt nőként, hogy nem kaptam értesítést arról ha írt, sőt el is volt rejtve a beszélgetés és nem beszélgettem vele telefonon ha otthon voltam...

szept. 11. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
2-es, hol írta a kérdező, hogy el van tartva?
szept. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!