Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok hogy a vőlegényem egyik legjobb barátja ott legyen az esküvőnkön? Leírásban
Döntsd el, hogy elviseled-e életed végéig a havert vagy inkább lelépsz. Mert hiába nem lesz ott akkor is találkozni fogtok egy párszor. Nem kell szeretni, kedvelni, de tisztelni mint embert illene főleg azért, hogy jövendőbelid barátja. Ha te nem tudod elfogadni 4 év után őt akkor a párod se fogadtad el teljesen kérdező.
Te mit szólnál ha fordítva állna fönn a helyzet? Jól esne? Ugye, hogy nem?!
Én kíváncsi lennék arra, hogy miért nem bírod. Beszólt egyszer neked, mondta akár, hogy nem vagy való a párodhoz, vagy mi okból unszimpatikus számodra. Ha rájössz akkor próbálj javítani rajta, mert ha nem teszed magad és a kapcsolatod is mérgezed rendesen.
Én az osztálytársam gimiben ki nem állhattam pár hónapig első perctől fogva és rájöttem, hogy a rikácsoló hangja a ludas benne, de soha nem mutattam ki és képzeld el, hogy idővel még meg is kedveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!