Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt első ízben így látni a pasid/csajod?
Kapcsolatban vagy valakivel.
Sosem láttad részegen, sem becsiccsentve.
Egyik este, buliból, vagy meló után, vagy családi összejövetelről, leány/legény búcsúról,... ahol te nem tudtál/akartál ott lenni, olyan állapotban jön haza, hogy totál részeg.
De olyan, hogy piától, izzadságtól, vizelettől bűzlik, a térdeinél látszik, hogy eleshetett, smink elmosódva, szóval nagyon kész.
Semmilyen... Nekem is voltak kemény estéim, nincs ebben semmi. :D
Segítettem neki összeszedni magát, és lefektettem aludni. Ennyi volt a sztori.
Egyetlen barátnőm sem követte el azt a tiszteletlenséget, hogy így mutatkozzon előttem. Pedig volt köztük olyan, aki előttem egy szerelmi csalódás miatt 2 hétig minden nap részeg volt.
Egyébként egyik lányismerősömet láttam (távolról) kb. ilyesmi állapotban. Olyan részeg volt a villamosmegállóban, hogy lábra állni sem tudott, 2 pasi cipelte. Aztán ha jól emlékszem, a villamosvezető nem akarta felengedni őket a villamosra.
Fura látvány volt, de különösebben nem érintett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!