Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mr.lucky kérdése:

Szerintetek ez szánalmas?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit viszont egyre inkább mellőz , sokszor előfordult már velem , ilyenkor szépen lassan egyre kevesebbet és ritkábban beszélgettünk a végére már feladom, mert nem levágom hogy vége a dolognak, nem lessz ebből semmi .

Szánalmas dolog az ,ha most nem hagyom annyiban és megpróbálom ki kényszeríteni hogy írja meg ,hogy vége az ismerkedésünknek?

Ilyenkor miért nem lehet megírni hogy vége ? Vagy ennyire sem tart?

szept. 10. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes az ilyenekre több energiát pazarolni.

Olyan ez, mint mikor a kaparós sorsjegyen már látod, hogy nem nyert, de mégis kaparod tovább, szép tisztára, ahelyett, hogy kidobnád.

szept. 10. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A ghosting komoly tudomány, majd meglátod:)
szept. 10. 19:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs Ghosting csak hanyagol . Én meg full oda vagyok érte ..
szept. 10. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Szánalmas. Lehet neked ad valami bosszú érzést, de csak mész utána pincsiként. Nőként mondom, ezzel minden férfiasságod odavész.

Azt viszont emberként nem értem, hogy lehetsz oda valakiért, aki leszar? Mi vonz benne? Az érdektelensége?

szept. 10. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szánalmas, de felesleges és csak magadat aláznád meg vele.

Töröld a francba a beszélgetést és felejtsd el, ne foglalkozz olyannal aki nem keresi a társaságod.

szept. 10. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ááá, nem fogják mondani...

A múltkor én ismerkedéskor megkérdeztem egy férfit, hogy (1 hét ignorálás után) miért nem lehet megmondnai, ha részéről tárgytalan az ismerkedés? Erre azzal jött, hogy ja hát nem tárgytalan, csak sok dolga volt. Meg elment bulizni. Meg az anyjához hétvégén. És ő egy negyvenes férfi:(

Inkább már nem is erőlködtem a válaszon, annyira reménytelennek láttam ezt az egészet. Ha 5 perce sincs egy nap, hogy keressen...

szept. 10. 21:11
 7/7 Otto von Ludendorf válasza:
A nőknek sajnos van egy nagy hibájuk, nem szeretik elismerni, ha valakinek már vagy az elejétől nemm kellenek. A másik nagy hiba, hogyha szerelmesek mindent megbocsátnak, és azt hiszik, hogy ők olyan jó pedagógusok, hogy bármelyik férfit megtudják nevelni. Minden ember saját hibáinak halmazával születik, és azt csak a halál képes semlegesíteni. A megbocsátás az isten dolga, te nők és mi férfiaknak is az a dolga, hogy a bűnösöket oda kell küldjük bocsánatot kérni. A megcsalást, és még sok más dolgot párkapcsolatban, házasságban nem szabad és nem lehet megbocsátani.
nov. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!