Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Röviden a történetünk. Barátságból alakult szerelem a miénk, 3 évig voltunk barátok innen alakult több, amit inkább én kezdeményeztem, vagy inkább én voltam az aki anno jobban akarta ezt a kapcsolatot. Neki akkor egy nagyon nehéz időszaka volt ( elvesztette a szüleit szinte egyidőben, és munkaügyi problémái is voltak) én támogattam lelkileg és sokat voltunk együtt így alakult át ez a barátság szerelemmé. Jól működő kapcsolat volt a miénk, mindent meg tudtunk/ tudunk beszélni. 7 éve vagyunk együtt. Június végén jött az amire egyáltalán nem számítottam. Új nő van a képben. Mindent elmondott magától. Azt mondta, hogy 2 hónapja kezdődött és akármennyire is próbálkozott , szerette volna elfelejteni, elnyomni az érzést nem tudja, úgy érzi beleszeretett, de nem ezt érdemlem főleg, hogy mindig mindenben mellette álltam és ahogy tudtam támogattam. Miután megtudtam, hogy van valaki eljöttem a közös lakásunkból, augusztus közepén mentem vissza. Jelenleg együtt élünk és látom rajta , hogy nagyon nem könnyű neki, természetesen nekem sem. Gondolom engem nagyon sajnál de szívvel úgy érzem máshol jár.:( Természetesen nem szeretném ha csak sajnálatból maradna velem… Szerintetek próbálkozzunk párterápiával vagy jobb ha különválunk, mert menthetetlen? Köszönöm a válaszokat!
szept. 6. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A hala nem szerelem.
szept. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!