Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Röviden a történetünk. Barátságból alakult szerelem a miénk, 3 évig voltunk barátok innen alakult több, amit inkább én kezdeményeztem, vagy inkább én voltam az aki anno jobban akarta ezt a kapcsolatot. Neki akkor egy nagyon nehéz időszaka volt ( elvesztette a szüleit szinte egyidőben, és munkaügyi problémái is voltak) én támogattam lelkileg és sokat voltunk együtt így alakult át ez a barátság szerelemmé. Jól működő kapcsolat volt a miénk, mindent meg tudtunk/ tudunk beszélni. 7 éve vagyunk együtt. Június végén jött az amire egyáltalán nem számítottam. Új nő van a képben. Mindent elmondott magától. Azt mondta, hogy 2 hónapja kezdődött és akármennyire is próbálkozott , szerette volna elfelejteni, elnyomni az érzést nem tudja, úgy érzi beleszeretett, de nem ezt érdemlem főleg, hogy mindig mindenben mellette álltam és ahogy tudtam támogattam. Miután megtudtam, hogy van valaki eljöttem a közös lakásunkból, augusztus közepén mentem vissza. Jelenleg együtt élünk és látom rajta , hogy nagyon nem könnyű neki, természetesen nekem sem. Gondolom engem nagyon sajnál de szívvel úgy érzem máshol jár.:( Természetesen nem szeretném ha csak sajnálatból maradna velem… Szerintetek próbálkozzunk párterápiával vagy jobb ha különválunk, mert menthetetlen? Köszönöm a válaszokat!
szept. 6. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mashol van a szive, miert nem a masik novel van vagy koltoztok szet? Ezt nektek kettotoknek kell megbeszelnetek.
szept. 6. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kuka. Csak nem akar paraszt lenni, de talán sosem szeretett, csak jól esett neki a segítség.
szept. 6. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elfelejteném őt. Nem szeret téged, akkor meg miért akarsz vele lenni? Ő meg csak azért van veled, mert valószínűleg a másik nem akar vele lenni. Ahogy a másik nő igent fog mondani, te rögvest lapátra fogsz kerülni. Szerintem ezt ne várd meg, mert még jobban fog fájni. Engedd el az egészet és költözz el tőle végleg! Ez már csak elodázott kínlódás.
szept. 6. 16:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Amikor elköltöztem azt mondta nekem, hogy teljesen kikészíti a tudat, hogy ott hagyjon engem aki mindig mellette állt az elejétől kezdve, akire bármikor számíthatott, de olyan érzései vannak a másik nővel kapcsolatban amit sosem tapasztalt még és nem tudja, hogy nem e bánná meg ha elengedné. Emiatt jöttem el, hátha idő adok neki rendezi a gondolatait , de napi kontaktban maradtunk de sajnos nem úgy néz ki, hogy bármi rendeződött…Úgy veszem észre csak felemészti ez az egész
szept. 6. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy veszem észre csak felemészti ez az egész"

És téged is.

Tehát, akkor így nem jó.

Sajnos az a legjobb mindkettőtöknek, ha ennek vége. :(

szept. 6. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

"Amikor elköltöztem azt mondta nekem, hogy teljesen kikészíti a tudat, hogy ott hagyjon engem aki mindig mellette állt az elejétől kezdve, akire bármikor számíthatott, de olyan érzései vannak a másik nővel kapcsolatban amit sosem tapasztalt még és nem tudja, hogy nem e bánná meg ha elengedné."

Jajj, hagyjuk már ezt a bullshit dumát. Csak azért nincsen együtt a másik nővel, mert az nem akarja. Ahogy be fogja adni a derekát, te repülni fogsz, szinte azonnal. Most menti a menthetőt, hogy téged - is - talonban tarthasson és, ha a másikkal nem jön össze, hozzád még azért visszamehessen. Ez csak is kizárólag erről szól. Ő pont lexar téged szerintem. Tudom, hogy xar, de becsüld magadat annyira, hogy nem leszel szamár a ló helyett.

szept. 6. 17:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha van közös gyerek akkor próbáljatok meg egy párterápiát, hátha.

Ha nincs akkor engedd el! Ragaszkodik hozzád - mint barát, mint társ, de NEM szeret! Nem volt szerelmes beléd igazán soha, csak egyfajta biztonsági tartalékot jelentettél neki.

szept. 6. 17:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek. A legrosszabb az egészben az, hogy év elején pont a nyarat tűztük ki, hogy belekezdhetnénk a családalapításba… tényleg rettenetes ez így.
szept. 6. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy bepánikolt a gondolattól, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatotok. Ha valakivel családot szeretnék alapítani, akkor szóba sem jöhet más, aki bekavarjon. Engedjétek el egymást.
szept. 6. 19:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennek vége van, csak még egyikőtök sem meri beismerni. Sajnálom, de engedd el
szept. 6. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!