Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy nem szívesen engedem el a barátom?
Az a buli ahol más csajok is vannak az nem barátos buli.
Én ezt biztosan nem tűrném el.
Ha más lány mehet te miért nem? Erre kaptál választ?
EZ így elég fura.
Az én párom is jár haverokkal ide oda, kizárólag fiúkkal.
Van női haverjuk is persze, de ha ők is mennek akkor a fiúk barátnői is mennek, már akinek van.
Nekem eleve az nem normális, ha nem von be a baráti társaságába, de sokan élnek így. Valahogy én mindig olyan emberekkel lettem jóban, akik szeretik bemutatni a párjukat és én is az enyémet és a párom is mindig bevon a barátos bulikba. Egy helyre nem szoktam vele menni, mert azt a haverját nem bírom, de a többieket igen és szerencsére az egy különálló haver ahova kollégákkal jár, nem a rendes baráti társaság tagja.
A lányok is lehetnek haverok, ezzel nem látok alapvetően gondot, de sosem értettem ezt a szétválasztást. Nekem a párom a haverom is egyben, szóval én is a baráti társaság tagja vagyok. Szerintem furcsa, ha valaki csak a másik “csaja/pasija” és ennyi.
Az a baj, hogy van 2 baráti társasága. Az elsőben nagyjából szingli az egész, és oda megértem ha emiatt nem hív.
De ez a másik banda mindig csak így van el, 3 fiú van igaz, ebből 2 egyedülálló, de a csajoknak mind van pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!