Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatra való váltás a válás első jele?
Nyaralni megyunk , szeretnek mas lanyokat is kiprobalni. Iszogatni a bárban, csalingázni ossze vissza. Vagy akár bedobni valakit harmadiknak. De persze csak csajt, faszi nem johet oda ahol mar van egy kakas.
Jo a felsegemmel lenni,csak kell egy kis kaland. Valami ami megdobja kicsit az adrenalin szintet. De azt viszont nem akarom,hogy a felesegem masssal ipiapacsozzon.
Mkst elkepzelem mint a filmekben amikor a pasik lemennek vmi beachre meg bárokra fizetett konzum meg tancosnőkkel hetyegnek, te meg ezt vonnád össze a családosival feleséggel hogy vele "legálisan" hetyeghess alulöltözött nőcikkel akik szeretnek egy napra, mig elversz rájuk félmillát.
Bakker en nem tudom hol élsz te de jelzem Mo-n vagy meg családapa meg ilyenek nem is egy gengszterpapa ferrarival pokerezve füstös helyeken piroslámpás negyedekben.
De az gáz hogy neked ez reális álmaid.
Mi a sz.rnak alapitanak ilyenek családot?
Ez nem nyitott kapcsolat.
Az azt jelenti h ugyan azok a feltetelek nalad es a felesegednel is. Vagyis mindenki szexelhet massal.
"Az azt jelenti h ugyan azok a feltetelek nalad es a felesegednel is. Vagyis mindenki szexelhet massal."
Es utana elmeselik egymasnak,hogy mi hogy volt?
Tevedsz....
"Akkor igazam van ,kispöcsű vagy s félsz hogy valaki istenesen megdugja:-)"
Szerintem durva fogalmi zavaraid vannak, a nyitott kapcsolat nem egy kártya, hogy félredugj, hanem arról szól, hogy mindketten megtehetitek ezt és ez a közös döntésetek.
Eleve ez szerintem egy nonszensz elvárás, hogy te mással kufircolj a feleségedet meg más ne dugja, ahogy korábban írták ez kettős mérce. A nyitott kapcsolat és eközött pontosan az egyenlőség a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!