Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bízni olyanban, aki az exeit más nők miatt hagyja el és nagyon gyorsan?
És teljesen komoly, több éves kapcsolatokat(eljegyzést is) rúg fel egy pillanat alatt ráadásul(ha befigyel egy friss husi), es mindezt 30-40 felett.
Mint akik cserélgetik a nőket x időközönként.
És most vagyok én a soron, azaz nekem "vetít",hogy szeret és korrekt, és komolyan gondolja stb.
Ma...
Pont ez van bennem hogy lehet en sajnálnék éveket adni neki, hogy aztán x évvel később ugyanott vagyok ahol a part szakad.
Csak epp súlyos döntés úgy érzem Nekem az, hogy vagy leredukálom szexkapcsolatra, vagy elhagyom, vagy mellette nyitott szemmel járok.
Csak mert komolyan alig van normális pasi (komoly kapcsolatra)
Az általad leírtat max. akkor tudnád kevés kockázattal megúszni, ha valami szűz, mélyen vallásos faszit akasztanál le. Mindegyiknél lesz kockázat. Most akkor kidobod ezt emiatt, hogy aztán ugyanez a kérdés felmerüljön benned a következőnél?
Vagy legyen egyszerre több faszid. Az nem rossz megoldás szerintem.
Csak az hogy a legtobb pasi abnormalis.
Én mar inkabb ugy nezem melyik az elviselhetobb.
Kedves kerdezo, miert, szerinted ez a pasi nem abnormalis?
Moralisan mindenkepp
Biztos talalsz majd normalisat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!