Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már tudom hogy hamarosan szakítani fogok. Normális ha nem megy olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
A szakítás oka az hogy le akar korlátozni bizonyos dolgokban. Ti milyen gyorsasággal szkítottatok?szept. 3. 14:29
1/7 anonim válasza:
Amint elhatároztam magam, a lehető leghamarabban
2/7 anonim válasza:
Ha már biztos vagy benne, akkor érdemes minél hamarabb meglépni, mert csak az időt húzod.
3/7 anonim válasza:
érdemes átgondolni, mikbe akar lekorlátozni, és hogy miért. beszéltetek már erről? te semmiben nem korlátozod?
4/7 anonim válasza:
Hogyan akar lekorlátozni? Mondja, hogy nem esik rosszul neki valami és jó lenne ha nem csinálnád, vagy rád parancsol? Egyáltalán nem mindegy. Persze ha te nem szereted akkor szakítani kell.
5/7 anonim válasza:
Normális. Jelenleg van egy norma (akkor is, ha rossz), és ebből nehéz kibillenteni magad.
Nekem egy töréspont kellett, amikor ígéretet tettem magamnak: ha egy kicsit is szeretem önmagam, akkor nem tűröm. Másnap azért meginogtam egy kicsit, de az ígéret tartotta bennem az erőt, és pár napon belül (akkorra szereztem segítséget, hogy elfuvarozzon engem és a legfontosabb dolgokat édesanyámhoz) le is léptem.
6/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék bulizni, még sose voltam. Se vele, se nélküle nem mehetek el
szept. 3. 16:39
7/7 anonim válasza:
Akkor korlátoz szóval lehet szakítani minél előbb, akár még a mai nap folyamán.
(#4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!