Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm új szokását nem értem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm új szokását nem értem?

Figyelt kérdés

Barátnőm 153 cm és 77kg. Van rajta felesleg nincs mit szépíteni.

Vastag láb és comb, nagy popsi és has..

Újabban az a szokása hogy amikor meztelen rázza magát és a lógó háj csattanó hangot ad. Amit nem tudok hova tenni hogy még nyugtatná is magát hogy akkor nem is annyira van elhízva mert laza és csattan mikor rázza. Annak ellenére csinálja hogy tudja hogy nem tetszik ez a látvány így hogy még csattan is..( tudom nem szep dolog, de próbáltam segiteni neki ebben de nem ment)

szept. 3. 08:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8as jó hogy te látod és nem én.

Nem mindegy hogy alapból mennyire feszes erős alkat, mennyire vizes a szervezete stb

szept. 3. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Baromságokat beszélsz. Víz sem csattog, feszes meg pláne. Ami meg nem feszes, az bizony fáj.
szept. 4. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!