Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk egymás között rendezni ezt a dolgot?
Fél éve vagyunk együtt barátommal és most költöznénk össze szeptember végén.
Az a helyzet, hogy barátom bátyjának tetszem, ezt konkrétan szemtől szembe megmondta nekem. Egyszer, amikor náluk voltam, megpróbált megcsókolni, ekkor eltoltam magamtól, mire elhordott engem mindenféle utolsó rib...nak. Utána előadta, hogy amikor barátnőmmel voltunk bulizni, akkor mindenkivel össze-vissza kavartam (ami persze nem így volt) és a legnevetségesebb, hogy azt is próbálta beetetni barátommal, hogy vele is lefeküdtem. Az a lerosszabb, hogy barátom megkérdőjelez engem, és úgy látom, hogy inkább hisz a bátyjának, mint nekem. Hiába próbálok vele beszélni, nem akar meghallgatni mondván, hogy addig nem áll velem szóba, amíg meg nem mondom az igazat, mivel a bátyjával nagyon jó kapcsolatban van és nem akar vele összeveszni miattam.
Ha neki hisz, én sehogysem próbálnám rendezni, megmondanám neki, hogy akkor költözzön össze a bátyjával, aztán elbúcsúznék tőle és letiltanám.
De most komolyan, kell ez neked? Most a bátyja, legközelebb egy haverja, később valami csaj, aki nyomulna rá és úgy gondolja, bemocskol téged… Nyilván semmibe nem nézi azt, amit te mondasz.
Tart a báttyátol. Ha a bátyjának nem tetszik vmelyik csaj inkább akkor nem foglalkozik vele.
Valszeg vmi hierarchia van köztük. Eleve durva hogy beleszól a magánéletetekbe is, van ehhez képe.
"most költöznénk össze szeptember végén"
"inkább hisz a bátyjának, mint nekem...addig nem áll velem szóba, amíg meg nem mondom az igazat"
Úgy tűnik, a barátod meggondolta magát az összeköltözéssel kapcsolatban, és ezt a módszert választotta a szakításhoz. Szerintem ő nem hisz senkinek, pontosan TUDJA, hogy mi a helyzet, valószínűleg az ő kérésére próbált rád mászni a bátyja, és "eteti be" a barátodat a sztorikkal rólad.
Ez a srác mindenhogyan felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!