Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az a célod hogy kibékülj az exeddel akkor írnál neki születésnapjára vagy nem?
Jövőhéten lesz az “exem” szülinapja. 4 napja nem beszélünk a rengeteg vita után, régebben is volt már szünetünk ami pozitív irányba fordította a kapcsolatot. Ő sosem mondta hogy nem akar engem vagy hogy szakítani akar velem, csak egy borzasztó makacs ember ahogyan én is. Jelenleg úgy állok a kapcsolathoz hogy én nem akarom őt keresni ráhagyom a kapcsolatunk sorsát, de mégiscsak a születésnapja lesz és szeretem.. mit tegyek?
Olyanokat ne írjatok kérlek hogy engedjem el stb.. csodás kapcsolatunk volt hosszú évek óta és az elmúlt pár hónap ami ilyen borzasztó, főleg hogy távkapcsolatba kell most éljünk sajnos. Nyilván ha ő úgy dönt hogy nem akar elengedem.. de nehéz így hogy sosem mondott ilyet nekem és nagyon szeretem
Hajrá! Reméljük sikerül jó irányba fordítani a dolgokat, ha jó a kapcsolat akkor megéri a fáradozást szerintem. Egy nagy beszélgetés sem lenne elvetett ötlet, megbeszélni a hibákat, igényeket, és kicsit hogy mindketten magatokba nézzetek, hogy ki miben sáros...
A kedvesség az mindenképpen pozitív az első lépéshez.
"erős és akaratos, türelmetlen személyiség vagyok és nagyon gyorsan akartam hogy minden rendbejöjjön"
Hű, hát akkor ezt villámgyorsan rendezned kell magadban, és elővenni a cuki-kedves-aranyos-türelmes-NŐIES énedet. Ebből a helyzetből világos, hogy neked kell a dolgokért most tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!