Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottak már olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottak már olyannal, akit szerettetek még, de nem működött? Túlélési tippek?

Figyelt kérdés

Véget ért egy majdnem 4 éves kapcsolatom. Mozaik családban éltünk, neki is nekem is vannak gyerekeink.

Sok probléma volt, az elmúlt 1.5 évben, egzisztenciális gondok, hazudott össze vissza az anyagi helyzetéről, hitelt vett fel a tudtom nélkül, millios adósság, amiről csak a legvégén szólt, illetve kiderült, hogy 1 éve tinderezik…megcsalás nem volt, mármint szex…ezt állítja legalábbis…nem bírtam már tovább a feszkót, vége lett…de mégis nagyon fáj, csak a jó emlékek jutnak eszembe, hiányzik. Az eszemmel tudom, hogy nagyon gáz, semmi realitás érzéke, szórja a pénzt, anyagi bizonytalanságba sodort és hazudott.

Valakinek tippje, hogy lehet ezt túlélni?

szept. 1. 14:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak ő hibázott: a fentiek miatt ingerült voltam, cseszegettem, sok volt a hiszti, nem érzete férfinak magát mellettem, mert állandóan azon pörögtem, hogy oldja meg az életét…csak hogy teljes legyen a kép, én is hibás vagyok.
szept. 1. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Az idő megoldja” szoktak mondani

Megkonnyebulhetsz hogy nincs tobb hazugsag, es lehuzo spiralnak is vege van.

Az alap biztonsagerzetet nem teljesitette feled

A jo emlekeket orizd magadban, a szakitas okat is.

A ra emlekeztetoktol szabadulj meg..

Ne keresd ne kezd ujra vele .

Jobb lesz az eletetek nelkule.

Az nem hiba hogy erezted a negativ energiat hogy valami nincs rendben es megbizonyosodni kivantal e teren.. vegulis nem volt rendben

Aki emiatt rosszul erezte magat igazabol sajat maga miatt kerult oda a sajat vermet asta ki mert arnyekeletet elt melletted.

Ha ugy erzed megtudsz bizni az embereknen nyiss kifele

Ha csak szexre vagysz talalni fogsz partnert.

Szoritok neked hogy a hitelen nem osztozol vele. 🤞

szept. 1. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom,kerültem hasonló szituba. És igen,az sem jó ha teljesen őt hibaztatod,de azért nehogy már magadat ostorozd az ő tetteiért. Nyilván feszült voltál az anyagi és stb gondok miatt. De erre nem egy titkos hitelfelvétel a megoldás basszus. Nem érezte magát így férfinak? Hát ne is érezze. Azért férfiként nem olyan nehéz munkát találni,csak sokaknak derrogal olyat csinálni,ami nem passzol az ő igényeikkel meg elvarasaikkal. Volt ilyen exem, minden hajnalban felkelt mintha dolgozni menne,ugyanúgy hitelt vett fel stb.. csak aztán 1x én véletlenül elaludtam és még pont otthon talált,amikor hazaért a hajnali megindulasbol.. hát volt meglepodes. Én ezt szánalmasnak tartom. Egy normális kapcsolatban nem okoz gondot,ha valaki el is veszíti a munkáját,valahogy nyilván megoldjuk a nehéz helyzetben is. Az ilyen emberek alapból sunyulnak az élet minden terén. Lásd nálad is a tinderezgetes és társai. Örülj inkább,hogy megszabadultal tőle. Ameddig nem akar dolgozni magán és ker segitseget,soha nem lesz sem stabil élete,sem kapcsolata. Még ha 1 hónap múlva boldogan látod is más oldalán pózolni,akkor is jusson eszedbe,hogy milyen ember is ő és mi van a szinfalak mögött. Te meg ezt heverd ki és legközelebb figyeld az intő jeleket. Találsz majd normális férfit,hidd el.
szept. 1. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Normalis ferfiakban nem hiszek, azok megtalalasaban meg annyra sem.
szept. 1. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Idővel.
szept. 1. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azokra a dolgokra fókuszáltam, amik jobbak lettek így, hogy kiléptem. Újra és újra megerősítve, hogy jobb nélküle, mint vele.
szept. 1. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ő döntése volt hogy nem változtat, hanem hazudik, Tinderezik. Nem kényszerítette erre senki, ott voltál neki.

A szekálás a te részed, ezt neked kell átgondolni a jövőre nézve, mert ez egyik férfinek sem lesz motiváló. De ha magától sem változott volna, akkor ez mindegy is.

Sok időt ne pazarolj el, egy patthelyzetbe vágysz csak vissza. Ha éveket gyötrődsz, azt sebnki nem fogja visszaadni... szóval full fölösleges. A változáshoz két ember kell. Ha ő nem akar, mint ahogy láthatóan nem, akkor hagyni kell.

Ő akarna visszajönni? Mi volt ellened a kifogása?

szept. 1. 16:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, visszajönne e….amikor kimondtam, utana par hetig nem talalkoztunk, majd visszajott a cuccaiert, es akkor volt hianyzol meg szeretlek….de mar sokszor eljutottunk ide, hogy vege…csak most tenyleg. Vissza nem csinalna mar o sem szerintem.
szept. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!