Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő élete csak azért van, hogy kielégítése a férfi szükségletei?
Nem minden nő élete szól erről, te választottál nem megfelelő párt.
Ha huzamosabb ideje így viselkedik és semmit sem javul a helyzet, akkor érdemes elgondolkodni a váláson!
Nem normális dolog az, hogy valaki semennyire sem veszi ki a részét a teendőkből.
"Egy nő élete csak azért van, hogy kielégítése a férfi szükségletei?"
A nőké nem, csak a kapcarongyoké. (Csernus)
Mi munka után pihenünk otthon, utána együtt főzünk, eszünk, majd mosogatunk.
Ha nem együtt csinálnánk ezeket, én biztos nem csinálnám egyedül, csak azért mert nekem más nőtt a combjaim közé, mint a férjemnek.
Meg egy gondolat: tegyuk fel, hogy a felsorolt sz@rakodasai kozul, csak egyet uz: tarskeresozes!
Na, nalam mar itt mehet a kukaba! Ha a ferfi velem van, akkor ne akarjon, es ne keresgeljen mas not maganak!
Te valoszinuleg arra varsz, hogy az uj noje tegyen kapun kivulre, mert magadtol keptelen vagy felfogni, hogy ebbol az egeszbol surgosen ki kellene lepned!
Amivel fenyeget, hogy hoz helyetted másik nőt, a legjobb dolog ami történhet veled, úgyhogy ne félj tőle.
Gyerek bölcsibe vagy oviba, munkát keress ha nincs, gyerektartásra igényt bead és keresel egy kicsi albérletet.
Hidd el, sokkal jobb, nyugodtabb életed lesz.
Amúgy az ilyen beszólásokra nevetve annyit mondanék"hál isten, már hozhatod is, elkél nekem a segítség a takarításban, főzésben"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!