Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így a családoddal valahol?
Hogy a párod csak muszájból ment el az adott programra és köztetek se volt minden rendben. De igazán csak szerintem nem akar nemet mondani már, mert fél éve csak ezt teszi..és többször szóltam ezért.
Viszont arra a kérdésemre nem válaszol hogy nem kötelező jönni ha nem akarsz.
Nagyon sokszor utasitott már el és én se mentem inkább.
Te még mindig itt tartasz?
Nem, rajtad kívül senki se erőltet egy kapcsolatot olyan emberrel, aki utálja.
Neked mi bajod van?
Ha nem akar menni, az a bajod, ha meg nem utasítja el, akkor meg az…normális vagy?
Kezdem érteni.
Elhívtad a családi programra, ahol az volt a terv, hogy a komplett családod ki tudja osztani.
Azt vártad, hogy nemet mond, és akkor te kapsz az alkalmon, hogy óriási balhét tudsz rendezni. De ehelyett ő elment a családi eseményre, és emiatt nem tudtál vele veszekedni.
Most tulajdonképpen tippeket vársz, hogy milyen hibát találj ebben a viselkedésben, amiből aztán balhét tudsz rendezni, ahol te vagy az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!