Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsem le az új fiatal kis kolléganőt a férjemről?
Figyelt kérdés
A férjemnek imponál ha a kis kolléganő éppen bent van, csak heti 1x, 2x dolgozik náluk. A férjemnek érezhetően jobb a kedve mikor haza ér, akkor tudom, hogy bent volt az új kolléganő. Mosolyog, kedveskedik, enyeleg a férjemnek akinek persze ez imponál. Jeleztem már neki, hogy engem ez zavar. Láttam már a kolléganőjét én is, nagyon nem szimpi.aug. 30. 13:41
11/23 anonim válasza:
#9 „Biztos jobban megéri neki egy leharcolt háziasszony mellett lenni. Van kaja, tiszta ruha.”
Nem tudjuk, hogy van-e kaja és tiszta ruha. Leharcolt meg az lesz, aki elhanyagolja magát.
Ha tegyük fel ezek a problémák, akkor a kérdező elég rossz helyről indul a fiatal kolléganővel szemben.
12/23 anonim válasza:
Nem voltam az még soha. Pont a feljebb leírt indokaim miatt. Nekem nem kell olyan férfi, aki teszi nekem a szépet a munkában, előadja magát, aztán szalad haza, nehogy kikapjon :D Kinek kell ilyen gyenge szar.
14/23 anonim válasza:
A te problémád szempontjából a te férjeddel kell valamit kezdeni nem a kis kolléganővel.
15/23 A kérdező kommentje:
#5 egyet értek azzal, hogy az ilyen fiatal ribizliket jobban vonzák a foglalt pasik
aug. 30. 16:06
16/23 anonim válasza:
#15 tudtam én, hogy a kérdező egy pasi xDDD
17/23 anonim válasza:
Sehogy, menjen a picába az ilyen férfi.
Ti amúgy honnan veszitek, hogy otthon a nő valami cseléd?
40 felett vagyunk, közösen végezzük a házimunkát, és az összes ismerősünk is.
19/23 anonim válasza:
Minden férfinak bejönnek a fiatal kis ribizlik.
20/23 anonim válasza:
Azert alljon mar meg a menet, azert rbanc a csaj, mert kedves, meg mosolyog? Nem inkabb a ferjet kellene elovenni, hogy miert flortol a csajjal??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!