Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz meztelen nőket a férjem ha otthon megkap mindent ?
Figyelt kérdés
Miért nézeget meztelen nőket ha itthon mindent megkap ?
Illetve lájkol ismerős nőket is akik neki tetszenek.
Én nagyon oda figyelek magamra 2 gyerek után is jól nézek ki 160cm és 52kg vagyok. Szexben mindent szívesen kipróbálok én vagyok aki mindig feldobja valamivel az együttléteket. Heti 5x van szex de általában én kezdeményezek amiből kezd elegem lenni.Nem érzem nőnek magam mellette mondtam mar neki is és hogy próbáljunk meg változtatni együtt.Ő soha nem tett semmit hogy nekem is jó legyen a szex és ez nagyon fáj hogy én mindent beleadok és vissza semmit nem kapok se testileg sem érzelmileg. 10 éve vagyunk együtt az elején sem volt az igazi de akkor legalább a szenvedély megvolt.
31N
aug. 28. 19:49
11/14 anonim válasza:
Ne magad okold. Ő semmit nem tesz érted. Te miért túráztatod magad feleslegesen?
12/14 anonim válasza:
Ha valóban mindent megkapna, akkor nem nézne otthon meztelen nőket - ami különben teljesen normális dolog egy férfi esetében!!!
13/14 anonim válasza:
Minek mentél hozzá inkább ezt a kérdést tedd fel magadnak.
14/14 anonim válasza:
Üdv a klubban...kb az osszes nő irhatta volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!