Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz meztelen nőket a férjem ha otthon megkap
mindent ?
Figyelt kérdés
Miért nézeget meztelen nőket ha itthon mindent megkap ?
Illetve lájkol ismerős nőket is akik neki tetszenek.
Én nagyon oda figyelek magamra 2 gyerek után is jól nézek ki 160cm és 52kg vagyok. Szexben mindent szívesen kipróbálok én vagyok aki mindig feldobja valamivel az együttléteket. Heti 5x van szex de általában én kezdeményezek amiből kezd elegem lenni.Nem érzem nőnek magam mellette mondtam mar neki is és hogy próbáljunk meg változtatni együtt.Ő soha nem tett semmit hogy nekem is jó legyen a szex és ez nagyon fáj hogy én mindent beleadok és vissza semmit nem kapok se testileg sem érzelmileg. 10 éve vagyunk együtt az elején sem volt az igazi de akkor legalább a szenvedély megvolt.
Un téged, legszívesebben megcsalna, elhagyna. Te meg iparkodsz, de hogy minek nem tudom.
aug. 28. 19:55
2/14 anonim válasza:
Lehet, hogy szerinted mindent megkap, de szerinte meg nem.
A változatosságot nem tudja egy ember biztosítani, nyitni kell!
aug. 28. 20:00
3/14 anonim válasza:
A pasiknak mindenre feláll nemcsak 1 nőre és az nekik izgi.
aug. 28. 20:05
4/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy feláll és nézegeti a nőket. De nem kéne követni, likeolni. Az sem oké, hogy ő egyáltalán nem akar újítani szexet értve, állandóan a kérdező kezdeményez. Egyszerűen unja őt és egyáltalán nincs tekintettel rá.
aug. 28. 20:08
5/14 anonim válasza:
A lepontozok szerint a pasiknak semmire nem áll fel ha mégis akkor kizárolag 1 nöre. Grat.
aug. 28. 20:17
6/14 anonim válasza:
Az ismerős nők lájkolgatása a megcsaláshoz vezető út lépései szerintem... Vagy már megtette, ki tudja.
Érdemes lehet átgondolni, hogy együtt vagy külön lenne jobb nektek.
aug. 28. 20:23
7/14 anonim válasza:
Neki kell eljutnia arra a pontra, hogy rájöjjön hogy ez így nem jó. Ismerős helyzet… 29/F
aug. 28. 20:29
8/14 anonim válasza:
Az, hogy más nőket likeolgat, nézeget veled szemben tisztelenség. Tedd szóvá, ne hagyd magad. Arról, hogy tíz év után unja a szexet, nem tehet, de a tisztelenségről igen. A helyedben nyitott szemmel járnék, flörtölné más férfiakkal, hogy a párod érezze a törödést, hogy másnak bejönnél, rájöjjön mit veszíthet. Ha akkor sem kap észbe, keress olyat, aki hosszútávon megbecsül. Van olyan pasi is, csak rohadt ritka.
aug. 28. 20:34
9/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy mennyire vagy jó nő és hogy nézel ki, egyszerűen megunt. Elcsépelt dolog de ha a kedvenc kajád a brassói és minden nap azt kéne enned évekig te is ráunnál, igaz lehet néha változtatni rajta /ahogy te is teszed/ de az alap ugyanaz: krumpli, hússal. Ez majdnem minden párkapcsolatnál előbb vagy utóbb előjön van hogy a férfi un rá de a nőknél is előfordul vagy mindketten egymásra. A szerelmet felváltja a szeretet és a megszokás.
aug. 28. 20:36
10/14 anonim válasza:
"Az elején sem volt az igazi", akkor meg minek húztad idáig? Nem passzoltok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!