Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok a szexre koncentráln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok a szexre koncentrálni, mikor fog ez elmúlni?

Figyelt kérdés
Nemrég született meg az első kisbabánk, de a szexuális életünk nagyon megromlott. Maradt rajtam pár kg felesleg, a melleim megereszkedtek és a korábbi magabiztos énemnek már nyoma sincs. A férjemmel csak havonta 1-2 alkalommal vagyunk együtt, akkor is főleg miatta. Én nagyon kellemetlenül érzem magam mert utálom a jelenlegi külsőm, és valahogy az agyam se tudom kikapcsolni. Nem tudok oda koncentrálni mert közben azon kattogok hogy mi van ha felkel a baba stb. Volt más is ilyen cipőben? Mennyi idő volt míg helyre rázótott ez?

aug. 28. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ebből nem csináltam ügyet. Egy terhes nő teste megváltozik. Babát szültél. Ha nem fogad el téged ennek fényében akkor sose fogadott el igazán és nem is szeretett téged. Ha ő neked egy mukkot se szól, hogy de jó lenne leadni, nem vagy már olyan mint voltál stb. kifejezi tettekkel, hogy szeret téged akkor miért vagy ilyen? Nem értem komolyan. Én személy szerint a szülés után 1 évre rá nyertem vissza az alakom. Míg a női test regenerálódik beletart kb. 1 évbe. A melleidből az anytejcsit szopizza a kisbaba. Az egyik legcsodálatosabb dolog még akkor is ha néha fáj. Anyának lenni az! A melleid lehetnek szintén szebbek ha egy idő után (5-6 hónap környékén) sportolsz, edzel rájuk. A kisbaba természetesen fel kel, de ha elalszik lehet folytatni. Vagye máskor. Ha el vagy fáradva, nincs hozzá kedved ne szexelj. A férjednek meg kéne érteni és segíteni neked, hogy ne légy olyan kimerült. Éjjel felkelhet a babához hétvégén pl. amikor már egy kicsit nagyobb, vagy mégsem anyatejes.

Az én gyerekem már 7 éves és mivel mindketten dolgozunk és későn fekszik a gyerek van úgy, hogy nem jut idő szexelni. De ha igen akkor megérte várni. Nem kötelező minden hétvégén, vagy egy héten többször. Ha a férjed nem érti ezt meg, nem is segít akkor miért fekszel le vele?

aug. 28. 18:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Pontosan így voltam,bár én elsősorban nem a testem miatt,hanem annyira ki voltam egyszerüen fáradva,az alváson kívül semmihez se volt kedvem :-).Nálam kb egy év kellett,mire visszataláltam a régi önmmagamhoz.

aug. 28. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ez az! Basszál csak el mindent!
aug. 29. 01:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Miért is baszok el mindent?
aug. 29. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!