Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom velem?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt. Kb.egy jó hónapja teljesen megváltozott. Eleinte figyelmes kedves volt. Talalkozgattunk,azt mondta szerelmes belém. Persze nem hittem el,de mindegy ezt mondta. 2 hónap után lefeküdtem vele. És azóta teljesen megváltozott. Elkezdett kevesebbszer keresni. Beszéltünk mindennap,de már este nem szólt ha álmos,lefeküdt elköszönés nélkül. Reggel eddig írt 7-8kor utána már csak 11kor. Addig fent volt ő,meg posztolgatott csak nem írt. És ha megkérdeztem miért, még ő haragudott meg. Le jár hozzám hetente 1x lefekszunk egymással,és hazamegy. Most is tegnap este óta nem ír. Meg sem nézi az üzenetem. Pedig elérhető. Tegnap kb.3x.írt de azt is hogy majd írok ennyit.aug. 27. 20:13
2/5 Antiszociális lény válasza:
Mert lehet, hogy te azt gondolod, hogy a barátod, de ő rólad csak annyit ,hogy egy lány aki szexre jó és addig még nagyjából békén hagy, addig megmaradok abba a státuszba, hogy a barátja vagyok. Legalábbis ő higyje csak ezt.
3/5 anonim válasza:
Nem szerelmes beléd de jobban esik a farkának ha pinába dughatja mint ha nő híján a markát kellene rángatnia rajta. Nagyjából ennyiről szól ez az egész,ez az a stabil alap amire épül a kapcsolatotok.
4/5 anonim válasza:
Ha a szex után történt ez a hatalmas váltás, akkor szerintem is egyértelmű a helyzet. Csak megjátszotta magát a dugás reményében, és most hogy már megvolt, nem igazán érdekelt többet a szerep fenntartásában. Valószínű innentől az lesz, hogy egyre többet enged meg magának veled szemben, és neked kellene majd alkalmazkodnod mindenben, legalábbis szerinte. Döntsd el hogy ez mennyire megfelelő neked, bár szerintem már most is tudod a választ. A jövőben pedig próbálj nagyobb körültekintéssel szelektálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!