Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lehet, hogy a barátom ezt csinálja? És mi lehet a megoldás rá?
Na szóval az a probléma, hogy a párom, akivel 2 hónapja vagyunk együtt, folyton fent akar tartani éjszakánként. Olyankor jön rá az, hogy na most akkor beszélgessünk vagy ha összebújunk akkor elmegy ugye abba az irányba a dolog (begerjed aztán fent tart, hogy együtt legyünk). Azzal nem lenne baj, ha mondjuk párszor megtörténne, de ő minden alkalommal ezt csinálja, amikor nálam alszik. Pedig tudja, hogy másnap nekem dolgoznom kell. Ő esti műszakban van, így neki nem okoz gondot ez, tud utána pihenni. Emiatt legtöbbször fent vagyok hajnali 4-5-ig. Reggel 7 körül meg már kelek.
Ő mindig azzal magyarázza azt, hogy szeretne velem lenni amennyiszer csak lehet, meg hozzám érni. Néha azt érzem nem tud velem betelni sehogy se. Ez miért lehet? Én is szeretek vele lenni, de nem egyszer elmondtam neki, hogyha hosszú távon ez fog menni, ki fogok készülni és nem fogok tudni dolgozni. Ilyenkor persze mindig mondja, hogy ő nem akarta, hogy fáradt legyek és bűntudata van. De mégsem változtat, csak a szavakkal mondja ezt. Utána megcsinálja megint. Párszor olyan érzésem van, hogy nincs tekintettel rám, önző. Közben meg úgy tesz mintha érdekelné milyen hatással van rám ez. Ha meg nemet is mondanék neki, elkezd könyörögni, hogy na még egy picit maradj csak. Vagy pedig akkor gerjed be, és nem merek aludni mert úgy érzem tartozok neki azzal, hogy boldoggá tegyem testiség téren is. Tényleg nem szeretném megbántani, de már sokszor megkértem, hogy legyen kicsit megértőbb velem. Mégis kapom azt, hogy ő szomorú lesz, ha nem maradok fent vele éjszaka vagy ha nem találkozunk elégszer.
Te nem hagyod magad aludni. Te mész át hozzá, te találkozol vele, te nem mondod azt, hogy ma nem, pihenni akarsz.
Félsz hogy akkor megcsal?
"minden alkalommal ezt csinálja, amikor nálam alszik"
Ne aludjon nálad, csak hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!