Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne érezzem magam rosszul a párom mentális problémái miatt?
8as vagyok.
Én is ezt mondtam neki hogy ha számít menjünk el..eredménye semmi
Attól is függ, hogy mióta tart ez az egész. De gondolom ez nem egy néhány napos/hetes téma, ha már kiírod. :(
Volt sajnos szorongó, depressziós párom. Járt pszichológushoz, de én azt éreztem hogy nem tett meg mindent azért, hogy igazán jól legyen (munkamánia, rendszertelenség, stb.), így egy kb 4 év hullámzó kapcsolat után elengedtem a témát.
Sajnáltam nagyon, mert sok szempontból éreztem, hogy összeillünk, de ezek a negatív hullámok annyira meg tudták keseríteni a napokat, hogy már nem bírtam tovább. Azt éreztem, hogy kizárólag az ő problémái körül forog a kapcsolat és nem lépünk előre. És még közben ez is nyomatékosítva volt, hogy én nem értem meg őt.
Mindenképp egy komolyabb beszélgetésre lenne szükséged szerintem, és adott esetben ultimátumokra és határidőkre is, mert ez így még hosszú ideig is el tud húzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!