Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen lehet dolgozni vagy soha nem fog megváltozni?
Valaha meg fog változni a barátom?
Az utóbbi időben rengeteget veszekedtünk a barátommal. Azt éreztem, hogy valójában a saját bizonytalanságai miatt keresi bennem a hibát, és mindenbe beleköt, mert alacsony az önértékelése.
Ez igazolódott is. Rájöttünk, hogy gyerekkorában a szülei állandóan érzelmileg zsarolták, mindenért kritizálták, soha nem dicsérték meg, így most kényszeresen meg akar felelni másoknak, hogy elismerjék. Őrülten vágyik minden elismerő szóra, de hiába kapja meg elfelejti. még egy semleges megjegyzést is úgy forgat ki, hogy őt bántom vagy támadom és minden jó amit addig tett akkor nem is számít már.
Gyakran lekicsinyli a szeretetemet, és azzal vádol, hogy nem is szeretem. Nem mer kérni semmit, mert tökéletesen meg akar felelni nekem, de közben belül egy rossz embernek lát, aki nem figyel rá és nem veszi figyelembe ő mit akar.
Ő most 39 éves, szóval nem fiatal. Számomra ez az egész nagyon fárasztó és kicsit ijesztő is, mert sosem tudhatom, melyik szavamba fog belekötni, vagy két hét múlva felhozni, hogy milyen gonosz voltam vele, amikor például csak megjegyeztem, hogy nem vitte le a szemetet.
Ha ezt korábban beismeri, talán nem fajult volna el a kapcsolatunk. Hetekig mondtam neki, hogy amit rólam állít, az nem igaz, de tagadta, és mindenbe belekötve engem állított be gonosznak. Arra is felhívtam a figyelmét, hogy ha komolyan gondolja velem a kapcsolatot, nem kellene ilyen messzire mennie, hogy ordibál velem és semmit sem fogad el. közben nagyon elhidegültem tőle, és nem tudom, mit tegyek. Van-e értelme ennek így, és fog-e valaha változni?
Az is elgondolkodtat, hogy valóban ismerjük-e egymást, ha ő képtelen a tényeket meglátni. Néha ijesztő, hogy mennyire más világban él.
Valaki ismert ilyen embert, voltatok ilyen kapcsolatban? Változott-e az illető? Van ennek értelme?
39 évesen még fiatal a fickó, de nem ez a gond.
Ha nincs váltotás, és sok a veszekedés, akkor külön kell menni. Aztán pár hónap múlva vagy összejöttök megint, vagy nem. Aztán ha nem, vagy másodszor is összejöttök, de nem megy, akkor el kell egymást engedni végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!