Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm miért ilyen ?

Figyelt kérdés

Az ő szülei igazán lesz.rják barátnőm.

Évek óta együtt lakunk már. Akarmi gondja van az én szüleimhez, tesómhoz ugrik hogy segítsenek. Ők jönnek szó szerint éjjel nappal, segitenek még a munkájában is.

Viszont barátnőm szokta anyu és tesóm körmét megcsinálni. Most hogy több ideje volt eszébe se jutott nekik megcsinálni pedig szóltak. Ő nyugiba el volt itthon feküdve tévézve. Majd most hogy kezd vissza dolgozni, most meg nem lesz ideje egy délután sem.

Nekem ez rosszul esik nagyon.

aug. 23. 21:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Naa, végig olvastam a sztoridat. Hány éves vagy? Minél hamarabb le kell vetköznöd ezt az "anya imádatot", mert az ilyen nagyon könnyen tönkre tehet egy párkapcsolatot. Ha nem.akarja megcsinálni a körmeit, akkor nem csinálja. Majd anyudék sem halmoznak el minden jóval és ennyi. Ideje lassan felnőni.
aug. 23. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az hogy Te miért vagy ilyen?

Inkább hálás lennél hogy barátnőd még ezek után is veled van

aug. 23. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Lehet most már kicsit le kéne szakadnotok a családodról. A barátnőd keressen egy másik helyet amit kibérel, fizet ahogy kell. A szüleid pedig ne ugráljanak neki hogyha ő pedig ugráltatni szeretné őket, mondják meg udvariasan hogy nem érnek rá. A szüleid helyében keresnék is másik körmöst, ahol megcsinálják, kifizetem, senki nem tett senkinek szívességet. Ezzel a kis leszakadással, távolságtartással mi lenne a problémád?
aug. 24. 07:53
 14/17 anonim ***** válasza:
És ennél sokkal sokkal több kérdése van…ez a bótos csávó 7-8 éve jár ide kibeszélni a barátnőjét.
aug. 24. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Sird mar el magad nyominger.. minek neked baratno? Tiszta kancso kisugarzasod lehet.
aug. 24. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:

#6 Csávókánk folyton a barátnőjét szídja, miközben szerencsétlen nő két állásban is dolgozik és mindent IS megcsinál.

De neki még ez sem elég, közben a családi vállalkozásba vakargatja a tökét, ennyit rak bele ebbe a "kapcsolatba".

aug. 24. 11:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Ajánlom míg anyád és tesód műkörmén agyalsz menj el pszichológushoz. Nagyobb szükséged van rá mint barátnőre.
aug. 24. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!