Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miért ilyen ?
Az ő szülei igazán lesz.rják barátnőm.
Évek óta együtt lakunk már. Akarmi gondja van az én szüleimhez, tesómhoz ugrik hogy segítsenek. Ők jönnek szó szerint éjjel nappal, segitenek még a munkájában is.
Viszont barátnőm szokta anyu és tesóm körmét megcsinálni. Most hogy több ideje volt eszébe se jutott nekik megcsinálni pedig szóltak. Ő nyugiba el volt itthon feküdve tévézve. Majd most hogy kezd vissza dolgozni, most meg nem lesz ideje egy délután sem.
Nekem ez rosszul esik nagyon.
Bótosfiú, az nem zavar, higy a barátnőd beteg volt és ezért nem dolgozott?
Eskü nem értem, hogy nem rúgott ki még a pitsába.(Bár az a tippem, hogy vagy akkora gyáva féreg, aki csak másoknak szídja, a szemébe meg vigyorogsz).
Felhozatad ezt neki? Mit mondott?
Tesód, anyud konkrétan kérte hogy csinálja meg vagy csak célozgattak rá?
5ös vagyok
Új vagyok nem tudtam hogy ez valami történet folytatás. Vannak előzménykérdések is? Ebben a témában? Mert akkor utána keresek. Így magában nem esett le hogy ez valami családi sorozat következő epizódja
Linket meg majd a taktaharkai Szűz Mária szobor künnyező bal szemén megült két hónapos galamge°ivel vegyített esőcseppekből nyerjük ki?
Amúgy vicc nélkül, az előzményeket valaki nem linkeli be?😂
Köszi szépen #8😂
Kérdező, egy vicc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!