Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan/ Mi alapján hozzam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/ Mi alapján hozzam meg a döntést a kapcsolatunkról? Mikor kell szakítani?

Figyelt kérdés
Te mikor döntöttél úgy, hogy biztosan szakítasz a pároddal? Leginkább olyan érdekelne amikor nem megcsalás miatt léptetek ki.
aug. 23. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje éreztem, hogy elhidegültünk, meg hogy azért van az, hogy egyre több programot szervezek, mert zavar otthona a jelenléte. Utána egy jó 3/4 évig még szenvedtem és elemeztem a helyzetet. Akkor lett világos, hogy szakítani kell, amikor már volt egy beszélgetés is hasonló témában, és nem volt semmilyen változás.
aug. 23. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érvek szólnak a szakítás mellett?
aug. 23. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Én pont hasonlóban vagyok, szóval még nem tudom mi a vége. De küldöm neked a supportot! <3

Igazából most elemzek, mert bár fáj, de lett egy kívülálló körülmény, ami megnehezíti a korábbi felhőtlen boldogságot. Azóta kicsit minden más alapokra került, az is aminek látszólag ahhoz nincsen köze. Igazából az a legrosszabb, hogy a kérdés egyrészt rajta múlik, hogy tud-e ennek ellenére kettőnk számára biztonságos teret biztosítani meg rajtam, hogy meg tudom-e neki ezt bocsájtani ténylegesen. És jelenleg egyiket sem tudom teljesen átlátni.

(Amúgy meglepően jól működik a lelki segély téren az AI.)

aug. 23. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én 34 év évesen nem tudom a választ.

11 éve vagyunk együtt.

Az utóbbi 3-4 évben sok-sok különböző probléma.

Tudnék írni egy óriási regényt az összezavarodottságomról és a döntésképtelenségemről, de inkább nem teszem :D

Egyelőre várok, valamire, hogy jöjjön egy érzés mint a legutóbbi két szakításomnál, vagy a fene tudja.

aug. 23. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
Nem működik a kapcsolat? Az eléggé jó érv a szakításhoz. Ennyi.
aug. 23. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Apámat szidta a saját házában és neki akart menni. Instant kirúgtam.

N

aug. 23. 13:36
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Amikor biztos vagy benne, hogy szakítani akarsz. Amíg még rágódsz, elemzel, mérlegelsz, addig még korai!!!
aug. 23. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy érzed szakítanod kellene?
aug. 23. 14:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Azt érzem, hogy a kapcsolatunk nem halad előre, de a kommunikáció sem működik. Hiába próbálok logikusan, ésszerű érvekkel beszélni, mintha más nyelven kommunikálnánk, nem érti, amit mondok. Szinte mindent támadásnak vesz, és állandóan azt hallom tőle, hogy mit nem adok meg neki. Azt mondja, semmit nem adok, mindig csak bántom holott , nem bántom, ő az, aki így értelmezi.

Nőként ez hihetetlenül kimerítő számomra, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, pedig egy felnőtt férfiról van szó. Emiatt a közérzetem is nagyon rossz, nap mint nap tompán érzem magam. Közben a barátom folyamatosan hangoztatja, mennyire szeret, hogy szerelmes belém, de aztán másnap megint kiabál a telefonba, mert szerinte rossz hangnemben beszélek vele vagy “lenézem” őt.

Nagyon nehéz szakítanom, mert rendkívül lelkiismeretes és együttérző vagyok az emberekkel. Nem akarom bántani sem..Viszont tudom, hogy most magamra kellene gondolnom.

aug. 23. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen, egy csapásra jött a felismerés, hogy ennél egyedül is jobb lenne. Utána még próbáltam pár hétig egyben tartani, de nem ment.
aug. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!