Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akit fizikailag és lelkileg is bántalmazott a párja?
Hogyan “gyógyultatok” meg?
Mennyi időbe telt?
Tudtok bízni újra más férfiban?
Nekem egyelőre olyan, mintha blokkolná az agyam az emlékeket… Viszont borzalmasan rosszul vagyok, a lelkem darabokban, félek, egyedül vagyok, sokszor felkelni is alig van erőm.
Engem az egyik exem. Már szakítottam vele amikor "csak" lelkileg terrorizált, de nem bírta feldolgozni, aztán testileg is.
Igazából reflexből kapott egy állast, nem vagyok az a beszari típus. A lelki része rosszabb volt, mert hónapokig tartott és nagyon nehéz volt tőle megszabadulni.
A későbbi kapcsolataimban nem volt ebből probléma. Eleve el sem meséltem. Tapasztalatszerzésnek jó volt, mert aki a legkisebb mértékben is hasonlított rá, azt azonnal leépítettem. Lehet hülyén hangzik, de azon voltam, hogy az előnyömre fordítsam a dolgot. Lelkileg megerősödtem és tulajdonképpen neki köszönhetem azt, hogy sosem hagyom magam, semmilyen téren.
Plusz ugye nem minden férfi ilyen, így felesleges a következőt büntetni, mert az előző idióta volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!