Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nehezményezi, hogy ritkán csókolom meg. Igaza van? Tényleg kevés lenne? Hogyan lehet ezen javítani?
Másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt lakunk, de csak mostanában mondta, hogy szerinte kevésszer csókolózunk úgy, hogy én kezdeményezek.
Őszintén szólva nem érzem túl gyakran a késztetést arra, hogy megcsókoljam. (A korábbi kapcsolataimban is ez volt) Akkor szoktam kezdeményezni a csókot, ha randizunk(két hetente, ha pár napra búcsúzunk, mert valamelyikünk mondjuk egyedül megy a szüleihez, ha pár nap után újra találkozunk, vagy szex előtt/után/közben. Nyilván a szexszel kapcsolatos csók a leggyakoribb, mert amúgy kb naponta szeretkezünk. Ezeken kívül elég ritka, hogy kezdeményezzem a csókot, tehát olyankor többnyire akkor csókolózunk, ha ő kezdeményez. Igazából nincs semmi ellenérzésem a csókkal kapcsolatosan, amikor megtörténik, akkor jó érzés, kifejezetten jól csókol a barátnőm. Csak magamtól nem érzem túl sűrűn a késztetést. Többnyire inkább csak át szeretném ölelni a páromat, összebújni(és ezalatt nem a szexet értem), vagy kicsit simogatni(nem szexuális céllal), puszilgatni, megmasszírozni, megfésülni a haját. Egyszerűen ha arra gondolok, hogy hozzá szeretnék érni a szerelmemhez, akkor a csók nincs az első gondolataim között a legtöbb esetben.
Viszont ez bántó a barátnőmnek. Konkrétan úgy érzi, hogy csak a szex miatt csókolom meg magamtól, ami nem igaz, csak ugye az a leggyakoribb.
Hát ezek szerint neki kevés.
Úgy tudsz rajta javítani, hogy többször megcsókolod szexen kívül is.
#2 De nem a szex miatt csókolom meg. Nem a csókkal akarom rávenni a szexre, meg ilyenek. Csak olyankor érzem a leggyakrabban a késztetést a csókra.
#3 "Lehet, hogy szereted a magad módján"
Itt nem arról van szó, hogy "szeretem a magam módján", hanem szerelmes vagyok belé, imádom őt. Szívesen megcsókolnám többször, ha ez őt boldoggá teszi, nem gond, jó is vele csókolózni, de nekem ez nem jön magától olyan hű de sokszor, nem tudom, hogy mikor nem erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!