Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (ő a nő) sokkal többet fog keresni, mint én. Szerintetek ez mennyire fog problémat okozni? Van ezzel tapasztalatotok?
Ő jövőre végez a fogorvosival, ami azt jelenti, hogy rögtön dolgozhat is.
Én most kezdtem dolgozni, média szakon végeztem, a fizetésem nagyon alacsony. Nyilván vannak terveim a jövőben, de valószínűleg még évekig nem fogok olyan jól keresni, mint ő, vagy talán soha…
Nem nagy cucc. A lényeg, hogy együtt vagytok, és jól túlélitek az életet, ügyesek vagytok, és szeretitek egymást.
Ha a csaj pedig nem bírja, akkor jobb, ha mielőbb lelép, ha neki ez szakítási ok. Akkor nagyon defektes.
Lehet hogy off de nekem erről az jutott eszembe, hogy még az olyan kapcsolatoknál is, ahol a nő a kenyérkereső, a nő végez több házimunkát a férfinál.
Szóval az inkább csak férfi paranoia, hogy hu majd a párjuk úgy fogja őket csicskítani, mint ahogy a férfiak csicskítják a nőket a "családfenntartó" szerepre hivatkozva.
Nagy valószínűséggel csak a te komplexusaidon fog múlni hogy működni fog-e ez a kapcsolat, vagy sem.
Hülyeség szerintem ezen rugózni bármelyik oldalról. Nem hiába mondják, hogy a pénz tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Ha nincs azért, ha van, azért. 21. Században vagyunk. Habár én is ilyen neveltetést kaptam, soha nem érdekelt, ki mennyit keres. Akkor kezdődik a baj, ha elkezdik egymást cseszegetni a felek (általában a jobban kereső). Kinek jó ez? Mindenki csinálja azt, amit jónak lát. Nem minden a pénz.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!