Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menekülhetnék ebből a kapcsolatból?
Friss kapcsolat, fiatalok vagyunk még. A barátnőmet az előző barátja eléggé kikészítette idegileg, elhatározta, hogy "ő lesz a tökéletes barátnő más számára".
Ez nála abból áll, hogy 0-24 a nyakamon akar lógni, mindent megcsinálni. Nekem előtte nagyon kényelmes életem volt. Ha szex kellett itt volt a szomszéd csaj, meg 1-2 kolléganő. Nem is akartam barátnőt. A barátnőmet régen ismertem meg online, de nagyobb kihagyásokkal felszínes beszélgetések voltak általában. Aztán amikor elhagyta a pasija, akkor kezdett többet írni nekem. Végül elég erőszakos módon "rám erőltette magát". Sokan azt hinnék a fenti leírásból ő álmaik nője, de inkább a rémálmaiké. Ha nézünk egy filmet nem lehet kussban végig nézni, 10-15 perceként megállítja, hogy kell e nekem valami, csókolgassam meg, "olyan jó, hogy ott vagyok". Ugyanez minden máshol, legjobban talán munka közben zavaró, vagy amikor csinálnék valamit és nyomul. Ha a haverokkal játszok, akkor is sokszor megzavar, de egy sima sörözős kiülős társasági estén is küzd a figyelmemért. Elég féltékeny mérgező jellem is ilyen téren, mert ha ír valaki és pittyen a telóm, ő már ott is terem és "segít".
Én nem bírom ezt a 0-24 ellenőrizgetést, "zaklatást". Beszélni beszéltem vele többször is, mindig ígéri odafigyel, lesz változás, de sosem lesz.
#5:
Barátnő mellett nem is szoktam, sőt kerek perec meg is mondtam nekik, hogy most nem aktuális a találka.
7 "A barátnőmet az előző barátja eléggé kikészítette idegileg, elhatározta, hogy "ő lesz a tökéletes barátnő más számára"
Egy felnőtt egyenes ember ismeri önmagát, és egy friss sérült emberrel akkor sem kezd, ha szépségkirálynő is -mert ismeri önmagát, és tisztában van a csapodárságával. Ne mond hogy nem vagy az, mert az vagy. Aki szomszédnőkkel, meg munkatársnőkkel kezd az nagyon lent van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!