Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan menekülhetnék ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menekülhetnék ebből a kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolat, fiatalok vagyunk még. A barátnőmet az előző barátja eléggé kikészítette idegileg, elhatározta, hogy "ő lesz a tökéletes barátnő más számára".

Ez nála abból áll, hogy 0-24 a nyakamon akar lógni, mindent megcsinálni. Nekem előtte nagyon kényelmes életem volt. Ha szex kellett itt volt a szomszéd csaj, meg 1-2 kolléganő. Nem is akartam barátnőt. A barátnőmet régen ismertem meg online, de nagyobb kihagyásokkal felszínes beszélgetések voltak általában. Aztán amikor elhagyta a pasija, akkor kezdett többet írni nekem. Végül elég erőszakos módon "rám erőltette magát". Sokan azt hinnék a fenti leírásból ő álmaik nője, de inkább a rémálmaiké. Ha nézünk egy filmet nem lehet kussban végig nézni, 10-15 perceként megállítja, hogy kell e nekem valami, csókolgassam meg, "olyan jó, hogy ott vagyok". Ugyanez minden máshol, legjobban talán munka közben zavaró, vagy amikor csinálnék valamit és nyomul. Ha a haverokkal játszok, akkor is sokszor megzavar, de egy sima sörözős kiülős társasági estén is küzd a figyelmemért. Elég féltékeny mérgező jellem is ilyen téren, mert ha ír valaki és pittyen a telóm, ő már ott is terem és "segít".

Én nem bírom ezt a 0-24 ellenőrizgetést, "zaklatást". Beszélni beszéltem vele többször is, mindig ígéri odafigyel, lesz változás, de sosem lesz.

#fojtogató kapcsolat
aug. 18. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező te miről beszélsz? Csak szexre tartod őt. Nem tett pisztolyt a fejedhez te ÖNSZÁNTADBÓL jöttél vele össze SZEX miatt. Ő meg a HP aki azt hiszi, hogy majd oda leszel érte valamikor, azért erőszakos. Hagyd el ja, jobban jár nélküled, tedd meg neki ezt a szívességet.
aug. 18. 15:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem szex miatt jöttem vele össze. Az elején barátkozás volt a cél, amire meg észrevettem, hogy ez messze nem az addigra már úgy kezelte, hogy "mi együtt vagyunk". Nekem vannak lány barátaim is akikkel nagyon jól kijövök, sokat beszélgetünk, voltunk közös nyaraláson mégsem jöttem velük össze, vagy dugtam őket.
aug. 18. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Istenem szakíts, ne a szavakon lovagolj.
aug. 18. 15:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Ok csá
aug. 18. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez borzasztó fullasztó, viszont te sem vagy egyenes ember. Eleve ha egyenes lennél nem szomszédoznál, meg kolléganőznél..
aug. 18. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
2 Zárd le ezzel az emberrel..
aug. 18. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:

#5:

Barátnő mellett nem is szoktam, sőt kerek perec meg is mondtam nekik, hogy most nem aktuális a találka.

aug. 18. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Isten óvjon a hozzád hasonlóktól..
aug. 18. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

7 "A barátnőmet az előző barátja eléggé kikészítette idegileg, elhatározta, hogy "ő lesz a tökéletes barátnő más számára"

Egy felnőtt egyenes ember ismeri önmagát, és egy friss sérült emberrel akkor sem kezd, ha szépségkirálynő is -mert ismeri önmagát, és tisztában van a csapodárságával. Ne mond hogy nem vagy az, mert az vagy. Aki szomszédnőkkel, meg munkatársnőkkel kezd az nagyon lent van..

aug. 18. 16:08
 10/10 anonim ***** válasza:
nem szereted őt.
aug. 19. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!