Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt igaza?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel hosszú ideig ismerkedtünk, hónapok is elteltek, és amikor még nem voltunk együtt (de már sok jel volt ami arra utalt, hogy érdeklem, és rajtam is látta hogy ő is érdekel engem) elmentünk egy buliba, ahol odament egy nőhöz ismerkedni. A nő végülis nem nagyon akart vele beszélgetni, úgyhogy annyiban maradt a dolog. Én próbálok ezen túllépni, de rosszul esett, és a bizalom is megingott bennem. Ő viszont azt mondja, hogy hát akkor még nem is voltunk együtt, ez olyan mintha már előre féltékeny lettem volna. Szerintetek jogosan esett rosszul, vagy én fújom fel?
aug. 17. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Jogos
Felfújod
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Hosszú ideig ismerkedtél vele és nem lett kimondva, hogy együtt vagytok, bizonytalan voltál és a szemed láttára más nőhöz ment beszélgetni, ergó kikezdett vele. És te annak ellenére mégis összejöttél vele? Miért most zavar, miért nem akkor zavart? Nem is lennék vele, el se jutott volna addig, hogy más nőt fűzögessen előttem. Te miért vagy ilyen ostoba, hogy még mindig vele vagy?
aug. 17. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De az a probléma, hogy ilyenkor nem kell ezen túllépni, és nem kell neki magyarázgatni, hogy ez neked rosszul esett bla bla, hát nem érdekelted annyira, hogy veled legyen a randitokon, vagy ha nem is randi, akkor mégis miért gondolna komolyan téged hirtelen? Meg kell szakítani vele a kapcsolatot, mert neki nem vagy különleges. Eleve minek ismerkedik hónapokig? Nem tudja eldönteni, mit akar, vagyis nem akar dönteni, csak szórakozni, amíg talál jobbat.
aug. 17. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, jól írja az utolsó és az első is.

Egyszerűen azért húzta az időt veled mert végig másokkal is ismerkedett (lefeküdt) és amikor senkinek nem kellett előszedett téged.

Szamár vagy lő helyett!

Ha érzett volna valamit irántad jóval rövidebb idő alatt együtt letettek volna és soha nem ismerkedett (feküdt volna) le másokkal.

Szakíts!

aug. 17. 20:46
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt érzem. Csak ugye millió dolog történt előtte is, utána is, gondoltam adok egy esélyt a dolognak, hátha tényleg én látom rosszul.. de akkor nem.
aug. 17. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit keresel még mellette?
aug. 17. 20:58
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Jegyezd meg kérdező hogyha érdekled a férfit akkor szavakkal és tettekkel kifejezi neked. Ha bizonytalanná tesz akkor nem kíváncsi rád olyan mértékben mint illene és jobban teszed ha offolod.
aug. 17. 21:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki kérdező! Még azon csodálkozom, hogy ezt te eltűröd. Ha veled ismerkedik, miért próbálkozik másnál? Egyébként csak az idődet rabolja.
aug. 17. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ló nincs szamár is jó kategória vagy neki.
aug. 18. 07:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Tök jó hogy mindenki ezen a véleményen van, de akkor mért pont az a férfi nem így gondolkodik, akinek így kéne...? Igazságtalan az élet..
aug. 18. 08:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Tudom, ez nem gondolkodás kérdése, hanem nem érdeklem eléggé.
aug. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!