Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatban hazudozók tudják hogy ezzel tesznek tönkre mindent?
Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomban a hölgy notöriusan és visszatérően hazudozik. Kb 3 éve derült ki, azöta kapcsolatunk folyamatosan leépült, mára már külön szoba és minimális kommunikáció. Külömválásra nincs lehetőség. Azt kérdezem, ha tudja hogy emiatt mentünk tönkre, miért folytatja? Tudja egyáltalàn h ez nem normális dolog? Mint kiderült, másoknak is hazudozott.aug. 17. 17:57
11/11 anonim válasza:
"Én alapvetően gyűlölöm azokat az embereket, akik hazugságokkal manipulálnak másokat. Őróla sem feltételeztem, amíg kb 3 éve gyanut fogtam h hazudott. Utánamentem a dolognak és igen."
Egy hónapig se élnék együtt olyan emberrel, aki hazudik. Neked ez évek óta jól megy, nincs itt semmi látnivaló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!