Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatban hazudozók tudják hogy ezzel tesznek tönkre mindent?
3+ Egzisztencilisan, munkailag magasabb szinten vagy?
Mert ha mindegyikre igen a válaszod, akkor le lettél informálva és egy nagy átverés része vagy. De ez akkor igy van ha jóval, sokkal korábbi exe tár vissza, másik exed vonásaival.
Főleg ha ezoteriával foglalkozik, vonzódik stb. az illető, mint asztrológia és egyebek.
"Külömválásra nincs lehetőség."
Miért nincs, kérdező?
Kettestől kérdezem, ezt mire alaozza?
Válásom után kb másfél évvel jöttünk össze, de korábban is ismertük egymást. Egzisztemciálisan nincs különbség, úgy érzem. Semmiben n hasonlít a volt felesegemre. Egyébként jólelkű, gondoskodó nő. Én alapvetően gyűlölöm azokat az embereket, akik hazugságokkal manipulálnak másokat. Őróla sem feltételeztem, amíg kb 3 éve gyanut fogtam h hazudott. Utánamentem a dolognak és igen. Ez inditotta el a lavinát, sok mindenben bukott el. És ezeket is hosszú ideig kitartotta hazigságként, mire beismerte. Olyan érzésem van, h mentális beteg.
"Olyan érzésem van, h mentális beteg."
Gondolj csak bele, hogy ti sem véletlenül vagytok együtt...
6 "Utánamentem a dolognak és igen. Ez inditotta el a lavinát, sok mindenben bukott el. "
Keres még tovább van még mit, csak ne rémülj meg nagyon amikor az igazság kiderül.. Nekem hónapokba telt mire felfogtam..
"Olyan érzésem van, h mentális beteg."
A legrémisztőbb fajtából.Amivel a hírek tele szoktak lenni.Abból is a több.
Miben hazudott?
Legalább sorolja fel nèhány pèldát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!