Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatban hazudozók tudják hogy ezzel tesznek tönkre mindent?

Figyelt kérdés
8 éves kapcsolatomban a hölgy notöriusan és visszatérően hazudozik. Kb 3 éve derült ki, azöta kapcsolatunk folyamatosan leépült, mára már külön szoba és minimális kommunikáció. Külömválásra nincs lehetőség. Azt kérdezem, ha tudja hogy emiatt mentünk tönkre, miért folytatja? Tudja egyáltalàn h ez nem normális dolog? Mint kiderült, másoknak is hazudozott.
aug. 17. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Notorikus hazudozó nem fog megváltozni.
aug. 17. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele, hogy ti sem véletlenül vagytok együtt...
aug. 17. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Volt olyan exed akivel való szakításod után jelen meg a nő? "véletlen ismerkedéssel" ? és baromira hasonló volt az exedhez-nem külsőre, hanem belső dolgokkal?
aug. 17. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:

3+ Egzisztencilisan, munkailag magasabb szinten vagy?

Mert ha mindegyikre igen a válaszod, akkor le lettél informálva és egy nagy átverés része vagy. De ez akkor igy van ha jóval, sokkal korábbi exe tár vissza, másik exed vonásaival.

Főleg ha ezoteriával foglalkozik, vonzódik stb. az illető, mint asztrológia és egyebek.

aug. 17. 18:23
 5/11 anonim ***** válasza:

"Külömválásra nincs lehetőség."

Miért nincs, kérdező?

aug. 17. 18:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Kettestől kérdezem, ezt mire alaozza?

Válásom után kb másfél évvel jöttünk össze, de korábban is ismertük egymást. Egzisztemciálisan nincs különbség, úgy érzem. Semmiben n hasonlít a volt felesegemre. Egyébként jólelkű, gondoskodó nő. Én alapvetően gyűlölöm azokat az embereket, akik hazugságokkal manipulálnak másokat. Őróla sem feltételeztem, amíg kb 3 éve gyanut fogtam h hazudott. Utánamentem a dolognak és igen. Ez inditotta el a lavinát, sok mindenben bukott el. És ezeket is hosszú ideig kitartotta hazigságként, mire beismerte. Olyan érzésem van, h mentális beteg.

aug. 17. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:

"Olyan érzésem van, h mentális beteg."

Gondolj csak bele, hogy ti sem véletlenül vagytok együtt...

aug. 18. 07:24
 8/11 anonim ***** válasza:

6 "Utánamentem a dolognak és igen. Ez inditotta el a lavinát, sok mindenben bukott el. "

Keres még tovább van még mit, csak ne rémülj meg nagyon amikor az igazság kiderül.. Nekem hónapokba telt mire felfogtam..

aug. 18. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:

"Olyan érzésem van, h mentális beteg."

A legrémisztőbb fajtából.Amivel a hírek tele szoktak lenni.Abból is a több.

aug. 18. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Miben hazudott?

Legalább sorolja fel nèhány pèldát

aug. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!