Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt most ki a “hibás”, én látom az esetet rosszul?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, eddig semmi igazán nagy probléma nem volt. Viszont a héten edzőtáborom volt, és szerdán igen szerencsétlenül estem egy hatalmasat, szerencsére semmi komoly, kaptam izomlazítót, pihentetnem kell, stb, de azért nyilván eléggé fáj most a hátam. És mivel így ülni-feküdni is nehéz úgy, hogy kényelmes legyen, az utolsó gondolatom nagyjából a szex, mert nem lenne jó érzés. A barátomnak a kezemet felajánlottam, de mondtam, hogy mást most nehezen tudok elképzelni. Ő viszont túl szexinek tartotta, hogy bugyiban és pólóban fekszem az ágyon, ezért rám mászott, félrehúzta a bugyim, és hát megd.gott, bocsánat, de erre nem tudok jobb szót, nyilván mondtam neki, hogy ne, meg hogy fáj, de lefogott, szóval nem igazán tudtam mit tenni. Valamint gondoltam, hogy ha nem ellenkezem, akkor hamarabb “megvan”. Utána (meg közben is) közöltem vele, hogy látni sem akarom, ha tisztelne nem tenne velem ilyet, és azt is mondtam neki dühömben, hogy itt megbukott a szememben mint férfi. De olyat szó szerint nem mondtam, hogy szakítok vele, mert valamiért bizonytalan vagyok. Nem tudom. Őszintén, én tudom, hogy magas a libidója, és hogy egy kéz az nem az amire vágyna, de most fájdalom nélkül csak ennyit tudnék megtenni.🫤22Naug. 16. 23:10
21/21 anonim válasza:
Ez erőszak. Akár a rendőrséghez is fordulhatnál vele, de a szakítás szerintem itt a minimum. Én látni se akarnám azt az embert, aki ilyet tenne velem. A nem az nemet jelent. Meg sem kell indokolnod, miért nem akarsz szexelni valakivel, a szimpla nem is egy egész, befejezett "indoklás". Eshet ez a másik félnek rosszul, megsértődhet (habár ez is egy elég rossz jel), de az, hogy erőszakkal kényszerít a szexre, soha de soha nem oké. Akkor sem oké, ha fél évig nem akarsz vele szexelni. Akkor keressen mást, oldja meg máshogy, de soha, de SOHA nem oké erre kényszeríteni valakit. Dobd ki a francba, de tényleg! Később ez sokkal, de sokkal rosszabb lehet. Ez az ember nem tisztel téged, nem tiszteli a határaidat, csak magával van elfoglalva, és bármire képes, hogy megszerezze, amit akar. Nagyon nagyon veszélyes együtt maradni egy ilyen emberrel. Tényleg menekülj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!