Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt most ki a “hibás”, én látom az esetet rosszul?
Szakíts vele és mondd el neki, hogy konkrétan bűncselekményt követett el ellened, amit, ha feljelentenéd és a bíróság bizonyítottnak látná, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetnének.
Magánvélemény: ne jelentsd fel, mert nagyon megalázó herce-hurcának tennéd ki magad, és nehéz lenne bizonyítani, hogy te akkor és ott valóban nem akartad az aktust. Bár tény az is, hogy Palácsik Tímea így juttatta börtönbe Damu Rolandot.
Üres picsogás , emanci puncik meg adják alád a lovat.
Szakíts vele , mindenkinek az lenne a jó.
Ugye azt akartad írni, hogy a VOLT barátod?
Gyakorlatilag megerőszakolt. Örüljön, ha nem jelented fel.
15 :D
Na látom hogy téged is izgat a vad egyoldalú szex , van aki adni szereti van aki kapni , elnézem neked hogy a férfi seggekre vagy ráindulva.
De attól ne legyél ekkora emanci punci :D
16, beleremegsz a punci szó leírásába, igaz? Legalább ennyi jusson.
Majd légyszi bőgj minden kérdés alatt, hogy nincs csajod a pénzed vagy a magasságod miatt, és nem azért, mert nemi erőszakoló vagy.
A Te párodnak is kellett volna egy a #10-eshez hasonló barát, aki visszarántja a realitásba a kangörcsös fejét.
Köszi komolyan #10 a hozzászólásodért, 2 éve nem voltam együtt szexuálisan a párommal bizonyos okok miatt és már Nekem is kezdte volna vinni az agyamat a dolog, de az jó ébresztő volt, amit #10-es írt, hülye vagyok és lehet hülye lettem volna úgy, mint a párod.
De már most így csavartam az agyamon, hogy ha nem, akkor nem, különben valóban erőszak.
Jaja, a lecsúszás legfontosabb jele az, hogy valaki nemi erőszaknak hívja azt, amikor valaki lefogja a másikat, nem törődik a fájdalmával és a nemleges kérése ellenére megdugja.
Igazi lecsúszott, undorító nő az, aki tartja magát annyira, hogy nem hagyná ezt, hanem mondjuk tiszta erőből rúgna egyet ilyenkor a "férfiba".
Hogyne. :)
Nehezen bírja ki egy férfi? Egy kis kangörcsös phcs lehet nehezen.
19 te nem vagy 100-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!