Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szerethet a férjem?

Figyelt kérdés

Ha elmegy mellettem, akkor néha megsímogat vagy ad egy puszit, este, ha lefekszünk aludni, néha megsímogatja a hátamat vagy a karomat, ha pl hideg van, akkor betakargat, ha beteg vagyok, hoz be gyógyszert...

Szerintetek ez még annak a jele, hogy valamilyen szinten még szeret?

aug. 16. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
Ugye tisztában vagy vele, hogy ez nem normális? Ültesd le a társadat, és terítsétek a lapjaitokat. Tőletek több mint 10+-os párok heti rendszeresen élnek házaséletet, a többiről már ne beszéljünk....
aug. 16. 22:56
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg ne ültesd le beszélgetni, mert a legtöbb pasinak már a hátaközepén jön ki a "beszéljük meg " duma.

Nem írtál sokat magatokról, hogy mióta nincs több , hogy elötte mi volt, vagy hogy mi válthatta ki. Eletleg te mit szeretnél.

A másikat mindig nehezebb megváltoztatni mint saját magunkat. Ha több szexre vágysz , akkor fogyj le, öltözz csinossan, kezdeményezz az ágyban, esetleg napközben is teremts valami légkört. Ne várd hogy gondolt olvasó legyen...gondolom a gyerekek mellett már van egy kis időd, hogy észrevedd hogy van egy férjed is aki az utobbi időben háttérbeszorult.

aug. 17. 00:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran van szex?
aug. 17. 08:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Koszond meg az aprosagokat

Simitsd vissza mososlyogj ra oleld meg adj puszit neki takargasd be

Neki valszeg a erintes es a gondoskodas az amivel kifejezi a szeretetet

aug. 17. 09:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

13

Ebből "Ez az összes intimitás közöttünk." nekem az a gyanúm, hogy nincs. De persze majd a kérdező megmondja.

aug. 17. 09:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az nagy baj ha ennyi idosen nincs szex. Az megnagyobb ha erről nem lehet beszélni vele. Mikor simogat bújj oda hozzá és simogasd te is a karját az arcát ez a testbeszéd. Ha megpuszil te is puszild meg, csókold meg. Biztosan szeret de nem értem miért nincs szex. Kezdemenyezz te óvatosan, finoman közelítve. Meglátod, hogyan reagál.

Mi 22eves házasok vagyunk sokat beszélünk a szexről és ez is izgató. A szexuális életünk pedig nagyon aktív. De én a nő is sokat teszek érte.

aug. 17. 09:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Írhatsz privátban, kedves kérdező, ha szeretnél, egyedül nem fogod kitalálni a férjed gondolatait, de én férfi vagyok, néhány évvel idősebb, talán segíthetek.
aug. 17. 18:05
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem, szex már hosszú ideje nincs. Mióta nem tervezünk több gyereket talán ha évi 1-2 volt, de az utóbbi 6 évben semmi.

A gyerekek vizsgálata során derült ki, hogy a férjem is autista. Őt pl. zavarja, ha valaki hozzáér, amikor ő nem akarja. Ezért én az ilyen random símogatásokkal már régen leálltam, mert inkább csak feszültség volt belőle. Csókolózni soha nem is szeretett, maximum arcra puszi volt/van, de ezt is csak kérdés után. A legtöbbször az a válasz, hogy most nem. Utólag sok furcsaság értelmet nyert, de ettől még nem lett egyszerűbb elviselni a fura dolgokat. Sajnos nála ezek a fura dolgok egyre csak elmélyülnek. Ma már azt sem viseli jól, ha egy programban változás áll be, teszem fel csúszunk negyed órát a hazaérkezéssel.

Olyan jó lenne azt gondolni, hogy még szeret, de sokszor úgy érzem, csak a megszokás és a rutin része vagyok.

aug. 17. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:
6 éve nem volt szex? Ertem, hogy autista csak ezt te nem tudtad mikor hozzámentél. Gondolom ez sokmindent megmagyaráz viszont a kérdés, hogy ez így neked megfelel?
aug. 17. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Párterápiára menni esetleg?
aug. 18. 02:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!