Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szerethet a férjem?
Ha elmegy mellettem, akkor néha megsímogat vagy ad egy puszit, este, ha lefekszünk aludni, néha megsímogatja a hátamat vagy a karomat, ha pl hideg van, akkor betakargat, ha beteg vagyok, hoz be gyógyszert...
Szerintetek ez még annak a jele, hogy valamilyen szinten még szeret?
Szerintem meg ne ültesd le beszélgetni, mert a legtöbb pasinak már a hátaközepén jön ki a "beszéljük meg " duma.
Nem írtál sokat magatokról, hogy mióta nincs több , hogy elötte mi volt, vagy hogy mi válthatta ki. Eletleg te mit szeretnél.
A másikat mindig nehezebb megváltoztatni mint saját magunkat. Ha több szexre vágysz , akkor fogyj le, öltözz csinossan, kezdeményezz az ágyban, esetleg napközben is teremts valami légkört. Ne várd hogy gondolt olvasó legyen...gondolom a gyerekek mellett már van egy kis időd, hogy észrevedd hogy van egy férjed is aki az utobbi időben háttérbeszorult.
Koszond meg az aprosagokat
Simitsd vissza mososlyogj ra oleld meg adj puszit neki takargasd be
Neki valszeg a erintes es a gondoskodas az amivel kifejezi a szeretetet
13
Ebből "Ez az összes intimitás közöttünk." nekem az a gyanúm, hogy nincs. De persze majd a kérdező megmondja.
Az nagy baj ha ennyi idosen nincs szex. Az megnagyobb ha erről nem lehet beszélni vele. Mikor simogat bújj oda hozzá és simogasd te is a karját az arcát ez a testbeszéd. Ha megpuszil te is puszild meg, csókold meg. Biztosan szeret de nem értem miért nincs szex. Kezdemenyezz te óvatosan, finoman közelítve. Meglátod, hogyan reagál.
Mi 22eves házasok vagyunk sokat beszélünk a szexről és ez is izgató. A szexuális életünk pedig nagyon aktív. De én a nő is sokat teszek érte.
Nem, szex már hosszú ideje nincs. Mióta nem tervezünk több gyereket talán ha évi 1-2 volt, de az utóbbi 6 évben semmi.
A gyerekek vizsgálata során derült ki, hogy a férjem is autista. Őt pl. zavarja, ha valaki hozzáér, amikor ő nem akarja. Ezért én az ilyen random símogatásokkal már régen leálltam, mert inkább csak feszültség volt belőle. Csókolózni soha nem is szeretett, maximum arcra puszi volt/van, de ezt is csak kérdés után. A legtöbbször az a válasz, hogy most nem. Utólag sok furcsaság értelmet nyert, de ettől még nem lett egyszerűbb elviselni a fura dolgokat. Sajnos nála ezek a fura dolgok egyre csak elmélyülnek. Ma már azt sem viseli jól, ha egy programban változás áll be, teszem fel csúszunk negyed órát a hazaérkezéssel.
Olyan jó lenne azt gondolni, hogy még szeret, de sokszor úgy érzem, csak a megszokás és a rutin része vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!