Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gyenge jellem, aki nem tud, nem mer kilépni egy posványkapcsolatból?
Sosem gyenge jellem az, aki a bajban senkit nem hagy magára, hanem amiért egykor felelőséget vállalt ahhoz tartja magát jóban-rosszban. Ahogy szólt egykor az ígérete az adott személy felé.
És nem hajlong mint a nádszál a szélben, és mindig oda ahová a saját érdeke szól.
De az élet értelme nem a boldogság keresése?
A halálos ágyán a hajára kenheti, hogy "becsületesen" leélt egy életet azzal, akivel nem szerették egymást.
Nem kenheti. Az adott szo szent! Gerincet nem adnak ingyen.
40F incel
Gyengévé tette maga a kapcsolat. Mert egy ördögi kör egy bántalmazó kapcsolatban lenni. Tehát igen, mondhatjuk gyengének is, de megvan az oka.
Ez a jóban rosszban dolog pedig hülyeség, hacsak nem házasságról beszélünk. Én léptem már ki ilyen kapcsolatból életem legjobb döntése volt, már eszembe se szokott jutni az illető. El se tudom képzelni hol tartanék most, ha kitartottam volna. Valószínűleg a pszichiátrián.
"De az élet értelme nem a boldogság keresése?"
Nem. Az áldást nem te keresed, hanem kapod. Odafentről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!