Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a szerelmem gyermeket vár egy másik nőtől? Részletek lentebb!

Figyelt kérdés

A középiskolában volt egy osztálytársnőm, akivel semleges volt a viszonyunk, nem nagyon beszéltünk egymással a négy év alatt. A barátját általa ismertem, de csak köszönőviszonyban voltunk.

Azóta eltelt pár év, és bő két hónapja egy másik városba kezdtem ingázni vonattal munka miatt. A volt osztálytársnőm (azóta már) vőlegénye is azzal a vonattal járt dolgozni, és elkezdtünk beszélgetni. Két hónapon át szinte minden hétköznap együtt utaztunk oda-vissza, és hát az a helyzet, hogy én beleszerettem.

Múlt hét kedden átjött hozzám beállítani egy programot a számítógépemen (a párja nem tudta, nehogy féltékeny legyen), és hát lefeküdtünk egymással. Megbeszéltük, hogy ő is szeret, és hétvégén szakítani fog a menyasszonyával. Aztán a szakítás előtt a lány bejelentette neki, hogy gyermeket vár. A srác azt mondja, hogy egyelőre nem terveztek babát.

Én megírtam a srácnak, hogy nem akarok egy családot tönkre tenni, bármennyire is fáj, hagyjuk egymást. Ő azt mondta, szeret, és velem akar lenni, de nem tudja, mit csináljon, nyilván így nem szakított a menyasszonyával.

Szeretett volna találkozni, de azóta nem találkoztunk (ő két hete hagyta abba az ingázást, így a vonaton már nem találkozunk). Nem akarok találkozni, mert szeretem, de nem akarom tönkretenni egy leendő kisbaba családját.

Nem tudom, mit csináljak.

aug. 15. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is jobb, mint egy olyan pasi, aki a simán hazudik a menyasszonyának hogy más csajokhoz járjon át, és meg is csalja simán. Emellett védekezni se tud, mert már útban van a nem tervezett bébi is, hogy hozzátok is láncolja a jogosan sértõdött exet... Mmmm, milyen szipi-szupi párkapcsolat van kilátásban, mindjárt elalélok!
aug. 16. 04:34
 12/19 anonim ***** válasza:
88%

Maradj ki ebből...

Egyrészt, milyen pasi az, aki hazudik a menyasszonyának arról, hogy hova megy, mert "féltékeny"? Talán nem alaptalanul, lehet, nem te vagy az első probléma a kapcsolatukban...Ráadásul stabil kapcsolat mellett 2 hónap alatt hősszerelmes lesz beléd? Mindeközben úgy, hogy védekezés nélkül kúrogatja a menyasszonyt is. Hát, igazi főnyeremény ez az ember, mit ne mondjak; vajod melletted mikor válna újra hősszerelmessé? Téged nem sajnállak, tudtad, hogy házasodás előtt álló emberre mászol rá, megérdemled, hogy legalább lelkileg szenvedj!

A menyasszonynak kellene felnyitni a szemét, joga van tudni, hogy átvágják, és hogy mire vállalna gyereket...hátha még vissza tudja forgatni a dolgokat, és elveteti.

aug. 16. 06:19
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Jaj, ne már, komyan bevetted, hogy éppen most kapta be a legyet??? 😅 Édesem, a hapi csak lekoptatott. Nem akart ő tőled semmit, egy numera voltál, ez meg egy jó kifogás. Pár hónap múlva majd "elvetél" a csaj, azért nem lett gyerek. Jó reggelt! 😉
aug. 16. 08:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne folytasd, zárd le. Ez a gyerekdolog mindent megváltoztat. Ha el is hagyja miattad, már nem ketten lesztek a kapcsolatban. A másik lány meg a gyerek az életetek része lesz, ez a legjobb kapcsolatot is súlyosan megterheli. Akármilyen nehéz is, de a saját jövőd érdekében szállj ki ebből. Ez még mindig a kisebbik rossz.

N

aug. 16. 08:27
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Hagyni kell az ilyet. Amúgy meg valószínűleg nem te tennéd tönkre...tönkre van így is.

N 32

aug. 16. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Te eleve ott hibáztál, szexeltél vele. Amúgy milyen pasi az, akinek menyasszonya van és kéthavi vonatozgatás alatt olyannyira megszeret egy másik nőt, hogy vele akar élni? Bevetted a mesét rendesen, nem vesztesz semmit, ha nem jössz össze vele, akár van gyerek, akár nincs. Bár szerintem nincs, csak ez is a mese része, mert sejtette, ha ezzel áll elő, te fogod elküldeni, nem neki kell kirúgnia. Jó voltál egy estére, azt ennyi. A másik verzió, ha most azt mondod neki, oké vele akarsz lenni, majd jön a duma, oké még megvárja, hogy a gyerek megszülessen, aztán az első szülinapot, aztán a karácsonyt, aztán... Téged meg hülyíteni fog és azt kéri, várj rá, persze az egészből csak annyi lesz, átjár hozzád szexelni.
aug. 16. 10:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, csak hülyít...
aug. 16. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Bár te is hibás voltál ebben...
aug. 16. 11:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mások mit éreznek abban, hogy párkapcsolatban élő emberrel akarn lefeküdni?

Van rajta kívül más is, nem fogok egy másik családját tönkretenni emiatt...

Nekem ehhez van gerincem, ha annyira szexi, akkor ott van a kéz...

aug. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!