Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a szerelmem gyermeket vár egy másik nőtől? Részletek lentebb!
A középiskolában volt egy osztálytársnőm, akivel semleges volt a viszonyunk, nem nagyon beszéltünk egymással a négy év alatt. A barátját általa ismertem, de csak köszönőviszonyban voltunk.
Azóta eltelt pár év, és bő két hónapja egy másik városba kezdtem ingázni vonattal munka miatt. A volt osztálytársnőm (azóta már) vőlegénye is azzal a vonattal járt dolgozni, és elkezdtünk beszélgetni. Két hónapon át szinte minden hétköznap együtt utaztunk oda-vissza, és hát az a helyzet, hogy én beleszerettem.
Múlt hét kedden átjött hozzám beállítani egy programot a számítógépemen (a párja nem tudta, nehogy féltékeny legyen), és hát lefeküdtünk egymással. Megbeszéltük, hogy ő is szeret, és hétvégén szakítani fog a menyasszonyával. Aztán a szakítás előtt a lány bejelentette neki, hogy gyermeket vár. A srác azt mondja, hogy egyelőre nem terveztek babát.
Én megírtam a srácnak, hogy nem akarok egy családot tönkre tenni, bármennyire is fáj, hagyjuk egymást. Ő azt mondta, szeret, és velem akar lenni, de nem tudja, mit csináljon, nyilván így nem szakított a menyasszonyával.
Szeretett volna találkozni, de azóta nem találkoztunk (ő két hete hagyta abba az ingázást, így a vonaton már nem találkozunk). Nem akarok találkozni, mert szeretem, de nem akarom tönkretenni egy leendő kisbaba családját.
Nem tudom, mit csináljak.
mit tegyél? tippmixet
fradi-újpest szombaton, x-re
Az első kettőt tuti férfiak írták.
Először is, te nem teszed tönkre a családját. A PASI csalta meg, te a régi ismerősnek semmivel sem tartozol. A saját boldogságod legyen az első mindig.
Egyébként meg most kell megmondani minél gyorsabban, lehet, hogy a menyasszony elveteti a babát. Joga van tudni, ha átverik(mint a párja ugye veled), gondolom te is szeretnéd tudni.. Másrészt ha a srác megszeretett téged, 10 éven belül meg fog szeretni mást is, hisz már nem szereti a csajt, és inkább most menjen tönkre, mint mikor egy létező gyerek már megszokott egy rendszert. Mondom ezt egyedülálló anyaként, a gyerekem alig sérül. Jobb, ha tudja. Fogjatok össze, mondjátok meg, a srác biztosítsa a segítségéről.. Vagy mondjátok meg, még meg tudják beszélni, lehet kibékülnek. Vagy mondjátok meg és elmehet szegény abortuszra.
A lényeg, hogy mondjátok meg, mert lopjátok az idejét és még megúszhatja ezt a a helyzetet, ha szeretné.. jobb lenne neki, ha tudná! A te oldaladról is, fene se mondana le a szerelméről másik csaj boldogságáért, hát normális vagy? Meg amúgy is mit mentesz?? A félreszexelő fiatal srácot meg a fiatal csajt? Ez aztán nagy kapcsolat, mégcsak nem is házasok.
MONDJÁTOK MEG! Te a saját érdekedben, mert csak jobban jöhetsz ki a mostaninál, meg a terhes csaj érdekében. Egyedül a pasi fog szívni, de ő magának csinálta. Meg hát.. fene se akar elköteleződni szerelem nélkül(kivéve, ha csalná végig a csajszit), neki is jobb.. csak a sok gyáva nem vállalná a konfliktust, illetve lehet gerinctelen és ilyen életet akar élni, alapvetően együttvannak, de néha félremegy, ha megszeret valakit.. NAmindegy, csak ő szívhat, nyilván nem akarja elmondani.. te csak nyerhetsz, bíztasd rá vagy mondd el te.
A leendő kisbaba lelkivilágát ők fogják tönkretenni.
De te csinálj teljes detoxot, törlés, tiltás és foglalkozz más dolgokkal, más emberekkel!
Ha nagyon veled akar lenni, majd elcuccol. Addig ne áruld magad.
Most szerintem a legkevésbé rossz változat az, hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot, örökre. Ha 2 hónap után a menyasszonya mellöl kalandot vállal, nem biztos, hogy nálad fog lehorgonyozni: és akkor mi van? Egy szétrobbantott család és neked egy nagy csalódás.
Nyilván most rossz lesz, de tudod más is volt aki nem az éppen aktuális szerelmével jött össze és kicsivel később még boldog valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!