Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőlem kért pénzt, jól tettem, hogy kidobtam?
Egy éve vagyunk “se vele, se nélküle” kapcsolatban sajnos, ami a pasim viselkedésének köszönhető, de persze én meg hagytam magam, hogy hülyítsen.
Mindig láttam, hogy kicsit élősködő típus, meg szerette azt hangoztatni, hogy ez meg az tartozik neki pénzzel. Munkája is olyan egyszer van, egyszer nincs alapú. Soha semmit nem kaptam tőle, egyszer-kétszer elhívott enni-inni, meg kirándulgatni. De akkor is úgy odaszólt, hogy “most te tankolsz”, de persze lehet, poén volt.
Pár napja viszont érdekes dolog történt. Megkérdezte, van-e nálam 2000Ft, hogy vegyen valami mekis kaját a haverjának (…) és ne kelljen hazavezetnie pénzért, 10 perces út amúgy.
Erre totál kiakadtam, hogy tőlem ne kérjen, mert nem adok, se ma, se máskor és mindig legyen nála cash. Ezen nagyon meglepődött, gondolom nem erre számított a kedves. Hanem arra, hogy lehúzhat.
Azóta senki nem kereste a másikat.
Vagyis ennyi volt a nagy szerelme.
Ki mit gondol?
Egyszer meg azt kamuzta, hogy benyelte az automata a pénzét, 100 ezer Ft-ot, amikor akart tenni a számlájára, mert rossz pin-kódot ütött be (…)
De eleve pénz nélkül hogy indul el otthonról?
És mit tett miután benyelte az automata? Panaszt adott? Felhívta a bankot? :) utána járt?
Vagy hazament és ó a fenébe ennek annyi?
Nekem azt mondta, felhívta a bankot, be is ment stb., végül visszakapta.
De akkor egyből bízott abban, segítek neki megoldani a problémát … ez most esik csak le :))
Nekem is mesélgette az exem hogy a volt barátnője kocsit akart neki venni de ő nem fogadta el…. Ahhha
Hozzám meg enni járt és mindig üres kézzel.
Soha, egyszer sem hozott egy rohadt szelet csokit sem.
Utólag már nem hittem el a mesét az exéről.
Nekem azt mondta hogy azért nem költözhetünk össze mert anyagilag nem jönnénk ki!
Neki csak így érte meg hogy elővesz amikor szüksége van valamire, udvarlás nulla.
Ugyanez vagy hasonló :(
Az ilyen pasitól az isten óvjon minden nőt. Esélyt sem szabad adni az ilyen lehúzós, sunyi lúzereknek. Hogy nem sül le a pofájáról a bőr, hogy ahelyett, hogy keresne egy normális állást, az aktuális nőitől lejmol.
Többet szóba sem állnék vele, jól tetted, hogy kiraktad a szűrét.
Még idejében.
Bár örülhet hogy volt nő az életében egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!