Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket választanád inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád inkább?

Figyelt kérdés
aug. 14. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Soha nem lehet gyerekem.
Becsúszik a baba egy rossz embernél egy nem ideális időben, és már nem lehet elvetetni.
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Tervezünk együtt babát a párommal. :)
aug. 14. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Mivel nem akarok gyereket, sírnék a boldogságtól, ha meddő lennék.
aug. 14. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
2-es vagyok, ha nem lehetne elvetetni, megölném magam. Pedig beszari kis hipochonder vagyok, de hogy a terhesség megtörténjen a testemmel, és nőjön bennem egy ember, az halál.
aug. 14. 15:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne egyértelmű, akkor két kiegészítés:

- a gondolatkísérlet lényege, hogy a két rossz közül ha valamelyik bekövetkezik, akkor melyiket tudnád jobban elviselni

- akkor szavazz, ha akarsz egyáltalán gyereket valamikor életed során, vagy minimum nem ellenzed

aug. 14. 15:37
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem csúszhat be a baba mert odafigyelek. De ha be is "csúszik" akkor nem olyannal kefélek aki nem illik hozzám. Van eszem megintcsak.

Te hülyének nézed a nőket, vagy mi van? Milyen idióta kérdés már ez?

aug. 14. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Az én fiam már 16 éves, de kislánykorom óta azt vártam, hogy végre legyen gyerekem. Mondjuk jól kivártam, mert 32 évesen szültem. Bármire hajlandó lettem volna amúgy, egyedül is szültem volna ha úgy van, de mindenképp akartam gyereket.
aug. 14. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
A nők két dologért BÁRMIRE képesek: legyen/ne legyen gyerekük
aug. 14. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:

"akkor szavazz, ha akarsz egyáltalán gyereket valamikor életed során, vagy minimum nem ellenzed"

Nem ellenzem, megfelelő partnerrel el tudom képzelni, hogy legyen gyerekem, de egyáltalán nem fogok kardomba dőlni, ha nem jön össze. Amire amúgy van is esély egy nőgyógyászati probléma miatt.

A "becsúszik" lehetőség ellen meg azért elég sok mindent lehet tenni.

aug. 14. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
9%
A gyerekből sokan csinálnak nagy ügyet, pedig a világ legtermészetesebb dolgának kéne lenni, hogy gyerekünk van.
aug. 14. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Az első opciót.
aug. 14. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!