Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a párommal, én 26 éves nő vagyok, ő pedig 35 éves férfi. Ma derült ki, hogy még mindig benne vannak az exével készített szexvideók a telefonjában. Én erre kiakadtam, de nem veszi komolyan, hogy ez nekem fáj. Azt állítja, hogy nem nézi őket, hogy csak videók és hogy csak engem akar. Megkérdeztem, hogy miért nem törli őket, de nem ad egyértelmű választ, csak hárít, vagy azt mondja, majd megkeresi és törli őket. Nem tudom, mit higyjek. Nem hiszek neki, hogy törölni fogja. Ugyanakkor tényleg nagyon letámadtam, és jogosnak érzem, hogy most védekezik.

Közben ahogy írom a kérdést, megjegyezte, hogy ezek 10 éves videók. A telefonja nem olyan idős, arra viszont nem ad választ, miért transzportálta át az új telefonjára.

aug. 11. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Jogosan esik rosszul
Túlreagálod
26 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Age gapnél ezt le kell nyelned.
aug. 11. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Azért tárolja mert amikor jólesik neki kielégíti rá magát.
aug. 11. 18:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, felolvastam neki. Rossz véleménnyel van róla... szerinte az ne szóljon bele, aki nincs az ő helyében (finoman fogalmazva)

aug. 11. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, hogy vele maradsz-e.
aug. 11. 19:24
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Apucidnak szót fogadj.
aug. 11. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Mert még szereti! Ennyi!
aug. 11. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Egy rakat ffi tárolja az exnőit mint emlékek vagy mint trófeák. De mögöttes tartalom nelkul. En 35 + találkoztam vmi tinikori szerelmemmel és mutatta rólam a tinikori képeimet:)

Miközben mégcsak nem is beszéltunk vagy 20 éve se.

aug. 11. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Miért nem lehet tovább fűzni azt a beszélgetést, hogy MOST TÖRÖLJE LE? Mit kell ennyire töketlenkedni?

Ha ennyire fontosak nekik azok a videók, válaszoljon normálisan, aztán maradjon egyedül.

Nem kifogás, hogy nincs mögötte semmi... akkor is törölje ki őket, főleg, ha egy nőnek ez nagyon megalázó.

aug. 11. 20:45
 9/13 anonim ***** válasza:
23%

Tul reagalaod. Mondom ezt nokent. A telefonja maganszfera vagyis tiltott terulet akkor ha a pasid! Azt tarol rajta amit akar. Neked semmi kozod hozza plane nem hisztiznek rajta. Gyerekes kontrollmanias stb...

Csak mondom h mindenkinek van multja es ezek emlekeit ott tarolja ahol jol esik. Akar szexvideo akar egy atlagos kep...

aug. 11. 21:43
 10/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem is szeretnék a helyében lenni. A pasid egy p.nci.
aug. 11. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!