Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyan tudnék kilépni ebből?
A férjemmel a gyerek születése óta nagyon rossz a viszonyunk. Nagyon el távolodtunk egymástól és már nem tudunk egymáshoz normálisan szólni. Olyan szintű stresszben élek emiatt mindennap, hogy súlyos tachycardiam lett illetve pánikbeteg lettem (előtte sosem voltam ilyenre hajlamos)…Már hónapok óta nem is alszunk együtt. Egy egyszerű “szia-t” sem tudunk flegmázás és undorító hangsúly nélkül oda szólni a másiknak, de többnyire nem is köszönünk egymásnak. Én már egyszerűen undorodom tőle…
Szóba hoztam neki többször, hogy váljunk el, mert nekem ez így nem jó, a gyereknek meg végképp nem, de hallani sem akar róla. Nemrég volt egy vitánk, ahol kezében a gyerekkel elkezdett ajtót csapkodni, meg üvöltözni velem….én erre mondtam neki, hogyha nem akar egy baromi nagy pofont kapni, akkor azonnal maradjon csendben és ne csapkodjon a gyerek előtt, pláne nem úgy, hogy a kezében van. Erre ő annyit mondott nekem, hogy kussoljak el, ő legszívesebben elásna engem kint a kertben és köszönjem meg, hogy eddig nem tette meg…
Utána megint össze vesztünk valamin és mondtam, hogy ennek nincs értelme, hogy erőltetjük ezt a kapcsolatot/házasságot, erre neki állt velem üvölteni, hogy ne higgyem azt, hogy én elvehetem tőle a gyereket (szó sem volt ilyenről), mert ő mindennap vele akar lenni és inkább engem megmérgez, minthogy velem maradjon a gyerek és pokollá teszi az életem, ha külön merek költözni tőle.
(Egyébként egyáltalán nem foglalkozik a gyerekkel, mert munka után állandóan a telefont nyomkodja és játszik, szóval nem értem mi ez a nagy “gyerekőrület”)
Hogyan tudok ebből kilépni? Kitől tudok segítséget kérni? Nem akarom, hogy elvegyék tőlem a gyerekemet!!!! Rettenetesen félek, hogy vagy ő vagy a gyámügy elveszi tőlem az egyetlen kincsemet ezen a világon.
22/L
Dehogy kell neki a gyerek. Ezzel csak sakkban akar tartani meg zsarol.
Nem dumalni kell hanem pakolni koltozni beadni a papirokat.
Az egy válás és nem az hogy válásért könyörög vki.
Am sok pasi csinalja ezt hogy gyerekkel akarna nőket ellehetetleníteni hogy aztán a fején ugráljon. Bantalmazo exem is allandoan gyereket akart hátha azzal nem tudnék lelépni. Ha vkit betud majd fűzni erre, az keszulhet az egyedülálló anyaságra.
Pontosabban bemesz a birosagra es kozlod h valni akaraz. Elmondjak milyen papir kell, kapsz nyomtatvanyt kitoltod beadod.
Nem kell hozza a masik.
Koltozz el a gyerekkel add be a válási papírokatnem kell a beleegyezése
Dehogy kell neki a gyerek, hogyne majd 0-24 szeretne babazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!